Jr Bredde 4, To former for Tivoli på Ekebergsletta: Karusellene og Erik Lekanger!

Bærum Jr 4- Hasle/Løren Jr 1 6-4 (3-2)

I Norway Cup er vi Bærum jr 2, men i virkeligheten er vi alt annet. Vi er som regjeringen til Boris Johnson. Mange nye fjes sammensatt med ulik kompetanse. Forskjellen er at vi ikke akkurat skal løse Brexit!

For det skulle vise seg at å løse (spesielt forsvarers)-flokken Hasle/Løren ikke ble noe verre enn om man sier ja til is på en varm søndagsdag!

For det var så varmt at selv den finske mester i badstu ville sagt «Haistakka Viituu, Perkele». Heldigvis så var vi mange nok at vi kunne bytte ut når gutta tidlig avslørte de hadde brukt sommeren til annet enn løping i fjell og dalar!


Hovedforskjellen lå i at vi hadde en enkeltspiller som er Theresa May, John Major, Margaret Thatcher og Winston Churchill med sigar, men uten brandy, i en og samme pakke: Erik Lekanger!

La oss gå over til å snakke litt om selve kampen: For det ble underholdende for de 30 folka, 2 bikkjene og noen måker som fløy sulten over banen.

Kampen starter ikke så oppløftende. For vi er rusten i balltouchet som et østeuropeisk lokomotiv, og gutta fra Løren kan juble for 1-0

Heldigvis varte ikke det så lenge, for vi får til mer og mer. På et godt oppbygd angrep så får bedre betalt enn Statsbygg, etter budsjettsmell. Altså straffespark! Erik Lekanger gjør ingen feil. 1-1 og vi har fått fornya trua, slik som de som blir lurt av predikantene på Visjon Norge.

Straffe er mål! 1-1

Tid for karusell!

Det var alt et tivoli satt opp på Ekebergsletta. Dog sitter jeg en sen sommerkveld og lurer på om ikke vår kamp var bedre underholdning. Det gikk i alle fall som Beach Boys sang på 60-tallet: «round and round»!

2-1 oss, før de rødkledde motstanderne utligner til 2-2. Så er det på tide med Lekanger-magi, og da vet alle det betyr MÅL-GOAL-TOR! 3-2 til oss Gule i solskinnet!

Nå kom det regn på festen. For etter en pauseprat så går Hasle/Løren ut i 100 fra startblokka, og på noen skarve minutter så skårer de ikke bare 3-3, men tar nok en gang ledelsen 4-3. Gledelig fra sidelinja er at gutta ikke mister humøret.

For det var der vi -SPOILERALERT- vant kampen i dag. Godt humør + trøkk betyr at vi gjør vår beste versjon av England i Hundreårskrigen. Vi slår tilbake for «ente» gang. 4-4 er et faktum

Gutta er nok slitne, men det er jamen Hasle/Løren og. Så det går mer på hvem som vil mest. For selv om ikke alle helt har terpet og trent på ferdigheter, så kan ingen si noe på innsats.

Fredrik Bach er rene arkitekten når han spiller en glimrende pasning inn fra sin kant, og hvem er der? 100 kr deles ut til riktig svar…

…Kjøper dere en E? L? Det er initialene til gutten bak sitt mål nr fem!

Nå tar Hasle/Løren en Hindenburg, så lufta er ute av ballongen. Vi rekker å få til nok et mål, denne gang ved Jose Tomas Ulvik! Det betyr tennissifre 6-4 og game, set and match: Bærum SK!

Words of wisdom?

Jeg er en mann av mange, men få kloke, ord! La meg allikevel prøve her med noen siste setninger. For ja, Lekanger kan forsterke ethvert lag i Norge. Men det ligger mer bak seieren enn han, og viktigere enn å vinne: At vi aldri mister humøret

Munter gjeng kampen igjennom!

Det var moro å sitte godt plassert i en campingstol oppe på Ekebergsletta i dag. For det er latter, selvironi og god gammal idrettsglede blant gutta! Det bidrar til at vi presterer bra, og vi får betalt med 3 poeng.