Jr 4: Vi ba opp til fest!

Bærum Jr 4- Nesodden Jr 3   10-0 (5-0)

Vi på junior 4 har fått stabilisert oss etter en lang vinter der flere kastet inn håndkleet. Fra mars og frem til nå så er oppmøte på trening jevnt, og vi har fått inn flere spillere. Nye, så vel som gamle kjenninger. Nå begynner laget å ta form!

I dag formiddag tikket det inn en melding på messenger. At Bo kan spille vet alle, men han har også et taktisk hode. Så vår egen Conte argumenterte overbevisende for å spille 3-4-3, med at de to kantene skulle være de med best kondis! Så Thomas Seim og «Finland» ble dagens utvalgte.

Fra første spark så ser vi det er forskjell på lagene. Vel, kanskje fra tredje spark. Så avgjør vi også kampen tidlig og det står 3-0 før 10 minutter er spilt. Jeg, Johan S og andre på benken snakker litt om kampen, men vi tillater oss å snakke om kommende USA-tur.

Derfor får dere tilgi at det ikke kommer en detaljert beskrivelse av målene, til det ble det for mange. Men til pause så er vi halvveis til 10. Til dere som ikke er eminente i hoderegning, så er det 5-0.

Det eneste som blir nevnt i pausen er at vi må spille flere pasninger og forsøke å skåre mål via lagspill.

En oppfordring som følges langt på vei!  For vi er påskrudd igjen når 2.omgang sparkes i gang. Nye folk inn, og litt rokkeringer på de som allerede var på banen. Men det funker fint, og tidvis spiller vi fin fotball. En sjelden gang rakner det litt defensivt, men Johan Solberg og de tre foran klarer alltid å hente seg inn igjen!

Når kampen blåses av, for øvrig i god konkurranse med de sterke vindkastene, så står det 10-0 på tavla.

Nesodden skal ha stor skryt for innstilling, sportsånd og de viste også en gang i blant at de kunne få til fin fotball!  En sympatisk gjeng vi ønsker all lykke til videre og ser frem imot å møte igjen!

 

Kampens tre stjerner:

*** Bo. For innspill før kamp og spillet under .

** Resten av laget. Syntes mange klarte seg bra i uvant formasjon. Thomas Seim på kant, Stoltz som midtstopper, Henke på midten, og slik kunne jeg fortsatt om jeg ikke hadde hatt burgere ferdigstekt akkurat nå.

* Foreldre!  Jeg gikk opp på tribunene ut i kampen og talte 8 ulike foresatte!  Vi takker for fremmøte i kulda!

 

Til slutt så vil jeg skrive at jeg er glad for at Johan, med det ærverdige etternavnet, Sverdrup dukker opp på hjemmekamper. For de som ikke vet, så er han langtidsskadet og kunne spilt «Fortnight» hjemme i stua ved peisen. Men han møter opp og støtter oss!  Det setter jeg, og sikkert gutta, stor pris på!

Du skal få en svær burger i D.C på «five guys»!