JR 4: Reiseprogram for Washington D.C, Virginia og Maryland

Tradisjonen tro så skal breddelag i klubben ut på tur og langt av sted!  Jr 4 er neste breddegjeng ut, og som dere forstår av overskriften skal de til USA, nærmere bestemt DC og omegn.

Fokus på turen er historie og politikk. Alt i dagene før turen vil vi grille og lære om dette på vårt anvendelige klubbhus!

Per nå er programmet slik:

7 aug: Ankommer i 14 tiden. Vi blir hentet av privatsjafør og kjørt til huset. Som er i nabostaten Maryland. Er ikke så langt som det høres ut som, ca 40 min med bil.
Kvelden brukes lokalt

8 aug: Vi tar turen til Georgetown, ser bydelen og besøker universitetet der. Vi skal treffe noen studenter som forteller om livet som college-student.

På ettermiddagen tar vi metro over Potomac og inn til Virginia.

9 aug: NASA-museet på morgenkvisten, før en ettermiddagskamp i MLB (baseball) venter oss- Nationals-Braves, så på kvelden blir det en guidet gåtur i kjernen av D.C der vi møter noen amerikanske venner av Massimo som vil fortelle om arbeisliv i USA og hvordan det er å jobbe i Kongressen via internship.

10 aug: På med findressen. Besøke Kongressen å spise lunsj med kongressrep Ann McLane Kuster NH-2nd (forutsatt at Kongressen er «in session» da). Tur inn til Kongressen med guide fra noen som jobber for henne blir det uansett.

Jr Bredde foran Capitol Hill . Tur okt 2013

Så rett over gata og til Høyesterett med omvisning.
Så piknik på «The Mall».

11 aug: Annapolis. Vi tar buss til kysten og hovedbasen til den Amerikanske marinen!

Fotballkamp mellom Navy og Army i Annapolis

12 aug: Gutta får en fridag. Reiser samlet inn til D.C, men de kan gjøre nesten som de vil.

13 aug: Historisk vandring i D.C. Alt fra Fords Theather (der president Lincoln ble skutt) til det politiske sentrum.

14 aug: Hjemreise.

 

Reisebrev vil komme og selvsagt bli publisert på hjemmesiden og facebooksiden til klubben!  For vi er mye mer enn bare A-laget i Bærum SK!