Jr 4: (Pølse)-fest på Øya

Bærum Jr 4- Snarøya Jr 2 8-5 (2-2)

Hvis noen ville sponse klubben med per mål så blir nok penger til andre ting, som koldtbordet på 17.mai heller magert. For en ting som det ble på Kalvøya var mål. Mål, mål og atter mål. Vi fikk heldigvis flere Gule kuler på telleramma flyttet på enn de grønne til gjestende Snarøya.

Dette er historien om når gult og grønt kolliderte på fotballens festdag

Gutta er glade (??) under oppvarming!

Tett og kaotisk

Det hadde holdt for å beskrive de første 45 minuttene. Så har det seg slik at jeg vil skrive og det skjedde en del underveis, så det holder ikke med stikkord for denne gutten som ble oppvokst på ordblinde Hedmarken.

Allerede etter 1.minutt burde vi fått «elfmeter» da Sander F blir feid overende. Hva som verre er, at håndleddet hans får seg en skikkelig karamell.

Så Sander ender fotballens festdag med 1 minutt på banen, og 4 timer på legevakta. Hurra for ##%¤&&

Det tar litt tid før mål kommer, men vi skaper nok tre sjanser for hver Snarøya-mulighet. Det er flere sjanser enn folk på Øya, da den egentlig er stengt for folket. I alle fall russen- Bærum kommune kjører Le Pen-linje hva innvandring til Kalvøya angår.

Så på et folketomt Kalvøya kan vi la en voldsom jubel komme når vi etter nesten 20 minutter skårer kampens første mål. Skåringen lå like mye i lufta som mygg og måkebæsj fra oven. Om baklengs eller «gave fra oven» er verst vet jeg ikke, men vi opplever en kalddusj noen minutter senere. Da skårer Snarøya både 1-1 og 1-2 på kort tid.

Med tanke på at også gutta vet at det er mer sjanser enn folk her i dag, så lar vi oss ikke knekke. Vi gjør som Imperiet i Star Wars (film 5) og slår tilbake. Så 2-2. Om noe burde vi ha skårt mer i 1.omgang, for vi hadde flere sjanser rett og slett.

Nå kommer måkene flyvende inn mot maten vår, og da er Odd Børretzen – Måker (Jeg hater måker) – YouTube passende inn mot sommernatta! Masse lyrikk og fint gitarspill i bakgrunn.

Snarøya forsøker seg på dødball

Vi åpner målkontoen – vi flyr på himmelen som hvitt papir…

…eller flyter stille på det blanke vann og likner vakre badedyr av plastikk, da er vi en naturlig del av sommerens bilde. Fritt etter nevnte sang.

På de første tjue minuttene så har vi skårt 5 kjappe og det er 7-2. Her var det ikke bare ketsjup-flaska som sprakk. Målene kommer på ulikt vis, men vi står høyt og presser gjestene til feil som er kostbare. Bl.a. stjeler vi ball fra sisteskanse og har 0.76 meter til målet.

Så nå er vel alt Paradis, Magaluf og Kristiansand på sommeren? NIKS- for det kommer en rekke baklengs. Nå kom regnet, restskatten og det er skorpe på leverposteien. Alt er ikke bare vått, det er totalt hensiktsløs…og dyrt! Omgitt av stein, vann og fisk.

Skal Snarøya kopiere Jesus 2022 år senere? For nå nærmere det seg gjenoppstandelse. 7-2 har blitt 7-5. Med ti minutter igjen.

Men noen ganger på sommeren så er brødet nybakt, leverposteien er fersk og sjøen er stille slik at båten ligger fint i vannet. Sånn er kampen også på slutten. For måkene har forsvunnet, vi gjør om til vår opprinnelige formasjon og vi klarer å sette kampens siste mål!

Noen ganger er det alright, noen ganger er det helt alright…..in the morning, in the afternoon – og på Kalvøya 16 mai!

Summa Summarum

Tilgi min Børretzen-fetisj. Men den passet denne herlige sommer(?)-kvelden. Alt er ikke bra, men stemningen er god før, under og etter kamp. Om spillet så er vi best i større deler av kampen, men pga underlaget så blir det en del tilfeldigheter.

Vi løser dog utfordringer best og kan rulle med russen på buss eller under en bro ut i sommernatta!

Ros også til 08-Albert og 06-gutta Tyler og Aleksander som stiller og bidrar positivt!

Pølsefest etter kampen er populært!

Seriens yngste- men tøffeste- keeper i Albert!!

Kampens tre stjerner:

*** VÆRET! Flott ramme

** Bærum kommune– så gode forhold som det kan bli!

* Den som vippser meg for en stjerne vinner den