JR 4: Moro mot Haslum og på vei østover med full pott!

Haslum Jr 1- Bærum Jr 4    1-7  (0-4)

Nå er serieoppsettet snudd på hodet. De vi møtte hjemme, møter vi borte og visa versa. Så vi har alt god kjennskap til den hyggelige rødkledde gjengen fra Haslum. I årets første kamp ble det Israel sin lek med Palestina. Katt mot mus. City mot United.  Dere skjønner tegninga.

I og med at vi også er ubeseiret før denne kampen denne kvelden, så fryktet jeg gutta ville ta for lett på dette. At vi bare rotet rundt, Ikke tok returløp etc.

Under aldeles glimrende forhold på myk og ny bane, så sparker vi i gang. Vi har ball, spill og initiativ. Det sentres, skapes og skytes.

Tidlig nok så tar vi også ledelsen. Fredrik Iversen er manne som «tapper» inn et innlegg fra siden. Keeper kan lite gjøre og 1-0 til oss Gule. Balanse og ro.

Fra nå av, ca 10 minutter ut i kampen, og frem til halvtimen er spilt, så er vi bedre enn de. Allikevel på ingen måte gode. Det er litt vårslapt. Vi blir derimot ikke straffet fordi Haslum ikke tør presse når vi har ball på vår halvdel. Så vi kan trille, det vil si: Vi burde trille ballen, men kunstgress uten en eneste knott i er uvant, og derfor vanskelig for oss å spille på.

Vi holder 4-2-3-1 og får uttelling via den berømte ketsjup-effekten. Det renner inn mål det siste kvarteret av 1.omgang. Nå har jeg for en gangs skyld notert det ned på god gammal papirlapp, så følgende info er korrekt:  2-0 etter 30 min ved Søbye som skyter midt på mål, som bare midtstoppere kan. Derimot hardt som en missil og dermed økes ledelsen.

Kampen fra avstand

Kampen fra avstand

3-0 er med målkåte Ivers igjen, mens vår «Fratelli» kan feire med en iskald cola når han setter inn spiker i kista med 4-0. Nå sto Ivers for assisten.

Pausepraten er rolig, drikke inntas ,og vi blir enige om å forandre til 3-4-3. Offensivt og kreativt på papiret. Så gjensto det å se hvordan det ble løst i virkeligheten.

Haslum har resignert, vi er på autopilot, så klok blir man ikke på 2.omgang. I slike «settinger» kaller amerikanerne det for «Garbage time». Altså lite lærdom å hente ut i fra det Men MORO kan vi ha det, og moro fikk vi det. Det ble eksperimentert som hippier på festival.

Bærum-Haslum3

Vi skårer 3 til, med henholdsvis Bo og Iversen * 2 til. Så vi endte opp med 7 mål. Så slipper vi inn en enkel kasse. Da er Martinius keeper (!!!).  Cedric er ute som spiss siste 15 minuttene.

Flere har sin siste obligatoriske kamp for oss i dag. Så vi tar av oss hatten og bøyer den i støvet!

Da står vi med 10 strake seiere, naturlig tabelltopp og vi er klare for årets store reise:   ØSTEN HERE WE COME!