Jr 4: Kampen avgjort i begge boksene

Snarøya Jr 2- Bærum Jr 4 4-2 (1-2)

Med halve laget på tur i skauen så måtte primært yngre krefter bistå i vår jakt på tabelltopp. Motstander Snarøya har vi alt møtt en gang på vår øy, og da vant vi 8-5 i det vi tror var fotballkamp. Men like gjerne kunne vært en barnekamp i håndball.

I vanlig «stil» så er kun halve laget møtt opp når klokka slår «oppmøte», men vi er nok til å klekke ut en tentativ start11er- Vel, det er lett, for vi er 11 som er der kvarteret før barne-tv (kampen startet 1830).

Rot, skrot og stygge feil

Skribenten har en del selvforskyldte helseplager, og sikkert flere jeg ikke vet om. Dog så fikk jeg både flimmer, slag, depresjon og høyt blodtrykk av at vi leverer veldig under vårt nivå i 1.omgang. Jeg burde nok i ettertid sjekket legebagen for noe «knask», men som gutta selv så kommer vi oss på et vis igjennom de første 45 minuttene.

Misvisende nok også med ledelse.

Skal jeg forsøke å male et bilde så blir det mest med bannskap og Ganding – Wikipedia . Ok, vi har glimt av bra spill og viljen til samtlige er til stede. Det som mangler er kloke valg. Vi minner om Toryene som forsøker å løse «Boris-problemet» med å erstatte han med Liz Truss. I beste fall en «quick fix».

For defensivt når vi burde slå/klarere eller mose ballen, så velger vi å drible. Det er aldri lurt som sistemann i forsvar, da det er null og niks sikring. Slik kommer vi bakpå 0-1 også.

Så slår vi tilbake når Rasmus setter ballen til side for keeper etter kvarteret. Positiv respons på en kjip start. Nå er vi som russen, det går for halv maskin, men man kan få mye ut av lite søvn, sykdom og generell desorientering.

For vi burde skåra på noen av de stooore sjansene vi kommer til. Dog vil det seg ikke. Vel, med ett unntak. For i omgangs siste minutt kjemper Sander F som en løve, vinner 2.ball og sentrer helt riktig over til Shkar som bare MÅ skåre fra kort avstand og god posisjon.

Er som å være på landstreff i Stavanger, være på årets buss og da forsøke å sjekke opp dame. Eller noe sånt. Hva vet jeg om russetid? Jeg vil stemme på det partiet som tar en «Iransk»-holdning til hele opplegget.

Her satt vi opp en dødball på riktig vis!

EGENTLIG BEDRE- MEN SÅ VAR DET INNENFOR BEGGE 16-METERNE DA

Nå har en haug av yngre krefter kommet på, og vi håper at vår fordel i antall spillere skal gi utslag. Noe den i og for seg gjør i spillfasen, men ikke på tavla.

Vi har flere sekvenser med godt pasningsspill nå. Eneste er at uansett hvilken avslutnings-variant vi forsøker oss på så vil det seg ikke. Noe er vår feil, da vi skyter fra lang avstand, men skal sentre/drible fra når vi har ball på og i 16-meteren. Vi er et metafysisk rot hva angår valg.

Så halvveis ut i omgang misser vi igjen, slikt skjer. Er bare så kjipt at det blir en baklengs av det. Begge baklengs til nå kommer ved at vi ikke kælker den ballen helt bort til Telenor Arena. Skal innrømmes jeg har defensiv holdning, men forsvar skal aldri noe annet enn å spille videre på en-touch. Aldri drible, aldri forsøke å få kontroll på ball mens man er i duell- –den skal klareres- Det er dagens nøkkelord, alltid uansett

Nå er vi frem til 87 minutt det førende laget. Flere kombinasjoner, innlegg og avslutninger forsøkes. Dog som alt nevnt, litt i feil rekkefølge. Er mye jeg ønsker meg om dagen (og spesielt 27 sep da jeg fyller 40). men på banen:

Jo nærmere mål jo flere skudd

Jo lengre unna mål, færre touch og flere pasninger.

I ren kubistisk stil blir dette rotet veldig med siste halvdel av 2.omgang.

Allikevel kunne og burde vi fått med oss tre poeng. Men det ender med null, da vi på tampen har for stor avstand i laget når Snarøya besøker oss. Så med det får de inn 3-2 like før slutt.

Nå er lufta ut av både en, elleve og NENA | 99 Luftballons [1983] [Offizielles HD Musikvideo] – YouTube , derfor kommer 2-4 i siste minutt når vi har en halv spiller i forsvar.

SUMMA SUMMARUM

Jevn 1.omgang, men med mye rot. Verre er feilvalg vi tar, og som vi blir straffet for. Jaja, vi tar allikevel med oss en 2-1 ledelse når vi trekker til skyggen halvveis.

2.omgang er lenge oppløftende, men så får Snarøya en enkel mulighet til å utligne og fra der av så kladder det mer og mer. Bl.a. tar vi ikke dødball riktig ved å sette opp, vi dribler for mye og alt skal inn via midten av grunner kun Gudene kan vite og forstå.

Derfor 2-4 tap og med det «bye bye» til seriegull.

KAMPENS TRE STJERNER:

*** ERIK. Nå i mål. Redder alt han skal+ straffe på elegant vis.

** Anlegget til Snarøya. Fint, korte avstander og brukbar bane

* Up for grabs vipps 916 916 95