Jr 4: Historisk sus over dag 1

Vi kom vel frem, dog slitne tirsdag kveld lokal tid. Så tidlig som klokka 22 har vel ikke gutta sovnet siden de gikk på barneskolen. Så mange sov i rundt 10 timer, før jeg vekket dem med dagens program:

Gå langs The Mall. Et område med så mye historie fylt på noen kilometer, at det knappest finnes sidestykke. Alt fra nåværende Kongress,

På fredag skal vi på innsiden

til Høyesterett til alle minnesmerkene om bl.a de kriger USA har kjempet i. Nå til Washington Memorial og enda en kilometer ned til velkjente Lincoln Memorial.

Det sies man bruker 3 timer på den strekningen. Vi brukte nok 5-6 timer. Noe pga historisk guiding og interesse, men også fordi det er over 30 varmegrader. Da tok vi «pit stop» hos annenhver selger av is og drikke.

Kjøler oss i en fontene

Sen ettermidag så ble dagen tilbrakt i området rundt Det Hvite Hus. Varmen hadde slått oss noe ut, så ingen gikk på noen jungelferd akkurat.

Vi kom hjem i 21 tiden, og de fleste så en skrekkfilm (The Ritual)i kinosalen vi har i huset!! Et rom vi kommer til å bruke mye fremover. Nå er klokka 2330, og kun noen få orker å være våkne.

Så før første dag er over. En dag de forhåpentligvis har plukket opp lærdom, sett og fått minner. I morgen venter baseball, treff med noen venner av meg og et besøk i området rundt Georgetown!

Ikoniske bilder