Jr 4: Fugl og fisk

Bøler Jr 2- Bærum Jr 4    3-3  (2-1)

To ting er sikkert om dagen:  At været er helt herlig og at forfall tikker inn i både god og dårlig tid. Vi er såpass mange slik at det å stille lag er null problem, men kvaliteten synker når Westrum, PP, Henke og Tobias blir borte fra kamp.

Vi ankommer det helt nydelige anlegget som Bøler har. Mange baner, for store og små. Garderobe og klubbhus!  Eneste lille minus er at kiosken ikke var åpen. Jeg hadde sånn lyst på cola og pølse.

Bøler starter kampen best. De spiller mye fin fotball langs bakken, og vi blir tatt litt på senga av det. Gradvis kommer vi inn i kampen, men det er vertene som tar ledelsen på et vakkert angrep.

 

                                      Dagens…månedens….nei- ÅRETS MÅL!

 

Ordet vakkert kommer derimot ikke til sin rett når Dag utligner. Her må det finnes opp nye superlativer. La meg forsøke å yte målet rettferdig med først en beskrivelse.  Det legges inn fra motsatt side, ballen går over alle og til Dag som står alene på den andre siden.

«Takk og bukk» med hælen og i en regnbue vakrere enn Tone Damli!  Det tar helt av på bane og benk!  Den skåringen snur litt kampbildet. Vi tar mer over, og har flest muligheter inn mot pause. Så på siste spark så skårer «Fratelli» fra kort hold. Vi kan gå til pause på 2-1, i en omgang som er jevn.

Bøler hadde mer og mer ball, men vi gikk til pause med 2-1 ledelse

 

                                                       Vi sluttet å trille kule

 

Vi er riktignok friske i innledningen og vi tar øker ledelsen til 3-1 ved bakemester Brun!  Håpet fra benk er at vi skal punktere, eller i alle fall øke marginen, i kampen ved å skåre 4-1. Det skjer dessverre ikke. Vi har noen halvsjanser, men Bøler har gode midtstoppere som stopper det meste. Det de ikke hindrer går over og ut.

Utover i omgangen tar de blåkledde over, og vi blir baktunge. Bøler går fra å ha like mye ball til å ha mest ball. Samtidig er de ikke så farlige når det kommer til sjanser. Så med 15 minutter igjen så føler jeg meg trygg på seier.

Da inviterer vi de ved å gjøre personlige feil i bakre ledd. Så først kommer 2-3 før de utligner rett før slutt.

På ingen måte ufortjent. De presset på og tok over. Allikevel bittert for oss som ledet så lenge. Det siste målet fikk jeg en aldri så liten «snap» av her:

Frispark fra farlig hold som de utnyttet maksimalt…3-3 rett før slutt

Jeg føler det er bittert å tape poeng på slutten, men sett under ett spilte Bøler på nivå med oss. Så en nøytral observatør ville nok si 3-3 er rettferdig. Men vi gamle bitre sjeler som leser Nietzsche bryr oss ikke om rettferdig. Vi vil ha det som gagner oss.

Nå leder vi serien ennå, men noen lag kan ta oss igjen med færre spilte kamper. Egentlig er det fint at vi fikk en lærepenge, for vi må jobbe for det skal vi vinne.+ at vi trenger flere på kamp! 

Dagens tre stjerner:

*** Dag. Skåringen alene er nesten nok. Men herlig defensiv og offensiv. Vi er redd jr 1 stjeler deg snart.

**  Seim.  Solid med ball og i duellspillet. Vi har funnet en solid midtstopper i Thomas. Han kan mer enn å spille marimba!

* Bo. Det rives og slites. Jeg elsker jobbmoralen din. Mål uteble, men det var nære flere ganger.