Jr 4: Et steg frem- to tilbake

Bærum Jr 4- Jardar Jr 1 2-4 (1-2)

Når vi satt på vei hjem fra forrige kamp, så var det med en bitter smak. «Hadde vi ikke fortjent bedre?» var nok noe mange tenkte på før de gikk tilbake til Snapchat, rulling under brua en sen kveld og hva annet som opptar årets konfirmanter.

I dag var vi med et godt stykke- før vi ble rådløse utover i 2.omgang.

Flott start- så satte kampbildet seg

Vi skårer bortimot med en gang. Oscar R bruker farta, skjærer inn og fra kort hold gjør han ingen feil. DEILIG!

Så hvor lenge var vi i Paradis? Lengre enn united, men kortere enn Adam og Eva. For de blå som spiller 5 busstopp unna på Bjørnegård gir oss god motstand. Kampen er jevn, og begge lag burge/kunne/skulle nok mer enn hva de fikk uttelling for. Det kommer av en treenighet av dårlige avslutninger, uflaks og mangelfullt samspill. I alle fall for vår del, til tross for en 4-5 sjanser i 1.omgang.

Jardar derimot utligner halvveis med superspiss Arad, før vi gir de en gavepakke i eget forsvar like før slutt. Så til pause står 1-2 om noen hadde skrudd på resultattavla.

Alt i alt en jevn omgang, med sjanser for flere mål til begge lag.

Det så lyst ut på starten!

Så faller vi – vi blir pensjonister 60 år for tidlig

Vi håpet å bruke mer av midtbanen i 2.omgang. Bygge opp spillet vårt via flere ledd, slik at (bl.a.) man rakk å komme i angrep med flere folk. Planen var god, men kanskje 3 på midten blir for få? I dag ble det i alle fall slik. For midten er ikke ofte nok høyt opp eller langt nok nede, og da utnytter Jardar det.

Selv om kampen lever i klassisk stillingskrig, så er det lite som tyder på at vi skal skåre. For de lange ballene har stort sett gjestene kontroll på. Spesielt fordi de kommer for tidlig, og vi har ikke mange nok til å fange opp nedfallsfrukten.

Så halvveis ut i omgang så kommer det ett mål! Dessverre til bortelaget. En 3 meters offside er ikke nok, så alene med Nico i mål så er 1-3 et faktum og nå har motbakke blitt til fjell.

Det er en gjeng ateister der ute nå. Ingen som tror, og det forsøkes ja, men sjelden med håp om noe. Så tiden går og vi gambler med å legge om til 3 bak og kjører Tobias og Sander som spisser.

Førstnevnte er den som skaper spenning når han raider alle + keeper og setter inn 2-3 målet med 15 minutter igjen. Så tid er det nok av! Kunne vi få noe ut av denne kampen allikevel?

Det forsøkes og gutta skal ha ros for det. Men det blir planløst og mer «happy-go-lucky» der ute. På dette nivået kan det funke, men det kan også ideen om å bli millionær på skrapelodd.

Så ble kampen mer og mer uklar og mørk

I dag blir vi ikke rikere i form av poeng eller penger. For det er Jardar som punkterer kampen på tampen. 2-4 med nevnte superspiss. Så da er ting surt og leit, men det er her jeg vil få frem:

Gjør motgang til læring

Hva kan vi alle (meg også) bidra med fremover? Vi er nære nok en gang, så det skal ikke så mye mer til. Vi har et bra lag når alle kan spille (i dag var det masse forfall- vi avslutta kampen med 9 mann).

Mange kamper igjen, og det hele handler om å bygge sten for sten. Verken Roma eller Bodø/Glimt ble bygget på en dag! united derimot …

Så på med arbeidsklær (evt send au pair) så er det hverdag igjen på torsdag, før vi har ny mulighet neste mandag borte mot Haslums tredje beste lag.

Kampens tre stjerner:

*** ingen

** Oscar

* Nico og Marius som kom å så på tross for skade og sykdom