JR 4: Disiplin og tålmodighet betaler seg!

Bærum JR4-Haugerud JR2      10-1  (1-1 til pause faktisk!)

Trofaste fans, i alle fall lesere, har nok fått med seg at vi ble seriemestere forrige uke. Så med to gjenstående kamper og uten tap i år, så var oppgaven enkel:

Vinne kampen! Noe man i og for seg forsøker på hver gang! Same procedure every year

Det starter på nesten verste vis når vi bommer på en klarering, og bortelagets angriper runder Anders. Heldigvis har General Dag bestått testen for sesjon, og med fart og kraft klarer han å forhindre en marerittstart. Som han skulle vært NATO ene og alene!

Marerittstarten kommer allikevel når vi fortsetter å være gavmilde verter. Slurv straffer seg, og det står 0-1 tidlig i kampen.

Haugerud var ikke giftige i boksen.

Da skjerper vi oss. Kanskje vi trengte en på «tygga» for å være tå hev?   Uansett så eier vi ballen og man skulle tro det blir mål av slikt, og det gjør det for så vidt. Men kun et i 1.omgang. Det er innhopper og deltid på Meny:  Tobias som skårer- på tross av innbytterpuls!

Mer blir det ikke før kulda setter inn. Så vi går til pause på 1-1 i en kamp vi fører. Dog er Haugerud på farlige visitas når de kontrer.

 

                                                   To ulike lag på banen i 2.omgang- iht alle definisjoner

 

Det legges om til 4-4-2 og det blir snakka om å ikke bli med på tull, faenskap og bråk.  Det får vi tidlig betalt for. 2-1 og 3-1 skjer i påfølgende sekvens, og fra da av er det ingen tvil! Vi spiller ball og koser oss under herlig lys og bitende høstkulde!  Haugerud derimot får mer og mer fokus på kampsport, bråk og kvalme.

Så får hvert mål vi skårer fra nå av, så blir det mer tull fra motstanderne. Westrum banker hardt på ketsjupflaska og setter 4-1 og 5-1 minutter senere! Før Tobias skårer enda en gang og gir oss 6-1 med halvspilt 2.omgang

Da går vi over til tre i forsvar. Vi blir mindre trua i bakerste ledd, og når de får direkte rødt kort så er det jo ingen grunn til å markere for spille som ikke skjer.

Stygt spill fortsetter og Hveem setter 7-1 på straffe etter at Bo blir felt. For øvrig fikk Bo mer juling i dag enn under hele oppholdet på Ios!  Heldigvis så er ikke Bo hissig, så han velger å svare med å spille de ut!  DET gledet mer mest av alt i dag. Modent og i tråd med hvordan Bærum skal opptre!

 

Bo tar heller hevnen på banen gjennom spillet og får straffe etter forferdelig takling.

Det hele ender 10-1. Flere tegner seg på skåringslista. Blant annet har PT et herlig raid rett før slutt.

Så vi er i skrivende stundt 15-2-0 og + 87 med en kamp igjen. Årets tøffeste. Nr 2 Kolbotn borte.

Takk til Mads B.H for flott referat, takk til alle andre for ulike bidrag

 

Det blir ingen kåring av tre stjerner da undertegnede brukte dagen på lokalt valgkampkontor i New Hampshire.