Jr 4: Dag 2 ga et poeng

Bærum Jr 4- Drøbak/Frogn X 3-3 (0-3)

Vi fryktet denne kampen pga mer enn været. Dagens motstander fra lengre sør i Oslofjorden silte etter oss i går, og de ga et ok inntrykk. Vi er som sagt et lag bestående av livets glade gutter (i alt enn trening).

Dessverre har vi rett i vår frykt innledningsvis. De rødkledde er som Liverpool…et ok lag. Om ikke gode nok til å spille ball i hatt, så gode nok til at de skaper mest. Derfor skårer de også mest i de første 30 minuttene. Også kjent som 1.omgang i Norway Cup.

Kommende stortrener i Henrik Østensen?

Så med tre i sekken, tretti på gradestokken og tre innbyttere….ja da er det tid for melon! Jeg lover den ikke er blanda med verken leppomade fra langrennsmiljøet, ei heller har vi noen øst-tysk lege.

To ting vi derimot har er humør og melon. Man kommer langt med det. Ok, vi har Thomesen og Lekanger. I dag skal også William Karlsen neves med applaus og premie: For med to mål så er han sterkt delaktig at vi kanskje må stå opp tidlig for å rekke A-sluttspill 😉

Melon smaker bedre enn kjeft når man ligger under 0-3 til pause

Ny omgang, nytt lag…begge veier

For ok, la det være sagt. Det endte 3-3. Vi ble bedre, men man kommer ikke utenom at Drøbak/Frogn ble svakere. De tok vel ikke oppgaven helt seriøst.

Vi skaffer oss håp tidlig med en goal. Så skrur Drøbak seg helt av. Da kommer vi til såpass mange sjanser, som igjen fører til inflasjon i målprotokollen! Vel, en liten inflasjon, ikke noe Venezuela-greier.

3-3 og Gul jubel!

For andre dag slår vi tilbake etter å ha ligget under og det er solid! Vi ligger greit ann for å klare A-sluttspillet. Selv om gruppas beste lag -Kurdistan- venter i morgen!

Til slutt. Det er rett og slett en fin gjeng på cup. Glede, snedige kommentarer og tidvis…i dag kun glimtvis…fotballskills!