Jr 4: Avsluttet med stil!

Bærum Jr4- Holmen Jr 3 —— 5-1 (3-0)

Etter tre år så var dette siste obligatoriske seriekamp for gjengen. I år er vi eldst – og antagelig også best (leder serien der kun BVH kan ta oss igjen om de vinner med 19 mål mot Frisk)

Så får vi se på onsdag hvor mye BVH vinner med mot Frisk. Vi går for tre seriemesterskap på rad!

Tente som stavkirker på 90-tallet

En av våre utfordringer er å være gira fra start. I dag var vi påskrudde som glødelamper i grisebingen! annerledes. Til og med kamprop ble det. Man merket to ting i lufta:

  • kulda
  • at vi ville vise oss frem foran de 12 folka og 2 bikkjene på tribunen.

Det gjør vi så til gangs! Holmen er et veldig godt organisert lag som spiller etter en tydelig filosofi. Er sjeldent på dette nivå, men desto mer velkomment! Alt i alt kom de rød/sorte fra Asker godt fra denne kampen!

Dog som selv Holmen sa utover kampen «vi har spillere som holder sterke individuelle ferdigheter«.

Vi er påskrudd og det meste sitter. Det som mangler er selve avslutningen. Er som å bestille hamburger, sette seg ned å glede seg, så når man setter tenna i burgeren så merker man det er sylteagurk i.

Litt nervøst er det til tross for spilleovertak, for vi setter ikke sjansene. Etter kvarteret så får nervene seg en dose «lindrende» når vi setter vår første for kvelden. Nå tåler vi «feilmargin» i bakre rekker. Målet kom med Erik «Pace» L

Så burde vi fått ut mer ketsjup på burgeren ut ifra det vi skaper. Proppen er i flaska, så litt frustrasjon er å spore. Så kommer det heldigvis noe ut rett før pause. 2-0 ved Kristian Thomesen, før det blir 3-0 like før pause på en vakker utført kontring.

Bergh håper på spilletid mot Stabæk i Interkrets

Tomt for druer, flust av innbyttere

Stemningen er god i pausen. Greit og riktig det, men jeg er manisk nervøs og maner til fokus fra avspark. Vi leverer på det! Ingen unødvendige risker tas og vi spiller på våre styrker- stort sett. Så oppdager vi at «Øggi» har spist opp alle druene som snacks.

Selv om det tar tid før vi punkterer kampen ( i alle fall for de nervøse av oss), så er det lite som tyder på at Holmen skal skåre. Langt mindre 3 som de trenger for poeng.

Når vi passerer 64 minutter så kan vi på sidelinja og tribuna puste ut. Selv om lufte vi da trekker inn er kald og kan gjøre oss sjuke. For Erik «Pace» L setter inn 4-0 alene med keeper + en sprett rett vei.

VI ER BEDRE ENN UNITED PÅ DETTE TIDSPUNKTET!

Gratis inngang førte ikke til fulle tribuner

Holmen har fått ros for organisering, men skal også ha ros for innsats. De står på kampen igjennom og i det 70 minutt så får de sitt mål! Et frispark som egentlig er på vei 6 meter utenfor, men treffer den ytterst i muren vår og spretter farlig inn foran 5.meteren. Der er Østby som lett reduserer.

Vi har nå sørget for at alle har fått spille minst 23 minutter. Så alle får både spilt kamp og blitt varme i kroppen.

5-1 kommer ved Brage A J når han alene med keeper (godt hjulpet av 3 meter offside) og setter den knallhardt ned i hjørnet. Jeg regner med alle sosiale medier får høre om denne skåringen.

Det ender 5-1. Noenlunde riktig bilde av kampen og vi leder med 3 poeng og +19 på BVH som spiller på onsdag. Det burde holde, men vi lot champagne ligge på kjøl i tilfelle.

Johns og «Pace»

Summa Summarum

Vi starter med glød og det overtaket vi skaper oss med gode spillere og sekvenser fører til at vi avgjør kampen når vi går til pause på 3-0. De siste 45 minuttene er ikke fyrverkeri, men heller ikke så ille som mot Høvik og Lommedalen. Så det ender med 5-1 seier.

Kampens tre stjerner:

*** Erik «Pace» Lekanger. To mål og ingen lyskestrekk.

** William «Fraggy» Fragaat. Kjemper kampen igjennom. Sterk i duell og returspillet. Fin fot.

* Vegar Dahl Frislie. Trenger ikke trening for å ha kondis og ferdigheter!