JR 3: Voksen seier for gutta!

Nesøya JR 1- Bærum SK JR 3 0-5 (0-2)

Tre av Bærums fire juniorlag skulle ut i kampilden i dag. Jr 1 mot Oppsal (seier 5-1), mens Jr 2 skulle spille mot Grorud. Så dermed vanskelig å låne noen. Totalt var vi 13 som kunne, og Nesøya var i samme situasjon, så dermed startet kampen 11 mot 11.

Tidenes svakeste fotballbilde, men viser 11 mot 11 og en dommer!

Gul er høstfargen!

I løpet av de første 20 minuttene så var det mye som tydet på at det ikke skulle ende med 11 mot 11. Spesielt så la Nesøya inn søknad om å få ta en tidlig dusj. De fikk 4 gule på de første 20 minuttene, og dommer måtte stoppe å ta en konferanse før vi kunne fortsette.

Her skal Nesøya sin trener ha ros for å ta situasjonen på alvor, og det ble bedring. Faktisk fikk de ingen flere kort kampen ut.

Innledningsvis var jeg sikker på at hjemmelaget skulle skåre. For de eide ballen både i juridisk og spillemessig betydning. Vi løp rundt, men når det gjaldt sjanser…ja da skapte de lite. Mye takket være Løfqvist, Frislie, Dag og Simon (som spilte sin beste kamp i Gul drakt).

Etter konferansen rett før halvspilt 1.omgang, så jevner kampbildet seg. Så har vi spillere med NM-gull, og det betaler seg! For Erik Lekanger er rask som lyn og teknisk som en ung Messi.

På løp alene i bakrom utnytter han begge ferdigheter og vi leder 1-0. I resten av omgangen så er ballinnehav ganske så likt, men vi står for sjansene. Flere brennes før vi øker til 2-0 på årets angrep!

Fra midt, ut på kant og perfekt legg og løp. En «tap-in» fra Matre derfra og vi går til vannmelon og fredspipe på stillingen 2-0.

Matre klar for nok en assist!

Vi er fotballens NSB…unnskyld VY!

For om noen mener det gikk bra i 1.omgang, så gikk det på skinner de siste 45.minuttene. Ja, vi skårer flere og jeg kommer tilbake til det.

Vil gjerne påpeke at uten en god defensiv midtbane og steinsolid bakre firer, så hadde de blå fra politisk enda blåere Nesøya skåra opptil flere.

Vi er tøffe i luftrommet, vi er enda bedre en-mot-en og vi blokkerer skudd. Slik blir det defensiv smultring av!

Så litt skryt til de på øvre del av banen. Erik Lekanger er alt nevnt, men fotrappe Jacob Matre Eriksen, Thomas Nicolaisen, William Fragaat, Elias Marøy og Jose «Escobar» Ulvik! Samspill a la E-street Band:

Det tar 7 minutter av 2.omgang før vi banker inn en «firtoms» spiker i kista! 3-0 og god åpning på siste halvdel av kampen. Før vi kun minutter senere definitivt senker hjemmelaget med 4-0.

Nesøya forsøker å spille mer nå, og er gode på midten. Dog så knekker de ikke vårt forsvar. Så helt på slutten setter vi et fint punktum med utropstegn når vi skårer 5-0 og viser at vi er et knakande godt fotballag.

Høststemning på Nesøya

KAMPENS TRE STJERNER:

*** Lekanger og Matre! Ble masse mål og assist mellom disse to. Enkelt og greit den beste duoen på vårt nivå….med førti mils forsprang på alle!

**Simon! Solid, offensiv og sikker i duellspillet. Kommer på flere gode raid

*Dag! Vår andre back. Kjernekar som blir bedre og bedre for hver kamp han spiller. Nå spøker det for Bardufoss, da jeg antar du «går pro» før den tid.