Jr 3: Vi kom, vi spilte- vi vant!

Asker Skiklubb Jr 2- Bærum SK Jr 3 1-8 (0-5)

Vi er inne i en god stim. Det vil si vi vinner kamper. Så med det i bakhodet, så «visste» vi på forhånd at dagens kamp burde vinnes.

Det kom tidlig frem at vi fikk rett!

Videoen under forklarer det like greit!

Sånn kan kampen oppsummeres!

For så fryktelig mye å analysere er det ikke. Vi er såpass bedre kampen igjennom, at vi ikke blir avslørt på våre evt. svakheter, mens hvor gode vi er blir også vanskelig å finne ut. Da vi sjelden måtte yte vårt beste.

Så gledelig at tar oppgaven seriøst nok til å punktere kampen med 5-0 når vi går til benken(e) som ikke finnes på Borgen. I grunn finnes det lite på det anlegget. Lys svakere enn i kjøleskapet mitt hjemme….og ja, det er i grunn det.

Ingen benker, ingen toalett, intet sted å fylle vann, ikke noe tak. Men fryktelig mye vind. Så det ble kaldt på sidelinja, selv om de som spilte antagelig holdt seg varme.

For alle vil opp og frem for å skåre. Så det ble noe returløp, og «vipps», da er man varm.

Kaptein Matre styrer!

Endte 8-1…en seier unna seriegull!

Selv om man ikke får utdelt noe gull, ikke noe plast eller annet heller. I alle fall har det ikke skjedd i de fire foregående årene vi har vunnet divisjonen.

Når kampen blåses av er det på stillingen 8-1. Så tre poeng og en mengde plussmål tas med i bagasjen. I tillegg til 16 svette drakter som jeg har gleden av å vaske. Det følger med privilegier å være potet på bredde!

Neste kamp er 5 oktober mot BVH 2 hjemme. Så vinner vi den kan champis sprettes og kake inntas! Jeg inviterer til (fotball)-fest!

Kampen tre stjerner:

* * * Ingen

* * Thomesen! Tilrettelegger og arbeidsjern.

* Meg selv. Fordi jeg vasker draktene.