Jr 3: Vår verste kamp på to år!

Bærum Jr 3- Fossum Jr 4-2 (2-1)

Fakta først så folk vet tallenes tale. Vi vant 4-2. Det kommer nok ikke frem jo mer lengre man leser. For dette var fotballens Svartedau, Y2K kollaps og finanskrise!

Med denne samlingen herlige fotballspillere så legges lista høyere enn hva man var i nærheten av å innfri siste kvelden i august.

– Så videre lesning er på eget ansvar om man har lyst å bli deppa-

Åtvaring!

Kampen starter på sedvanlig godt vis, vi skårer med Lekanger på et fint angrep etter to minutter. Så faller vi sammen som en gresk regjerning.

1-1 kommer noen minutter etterpå. Sånt skjer, så ikke noe problem. Jeg håpet den skåringen skulle skjerpe oss. For selv når jeg skriver dette «dagen derpå» så mener jeg dette mest skyldtes en undervurdering.

Vi slutter å spille. Det skal gjøres mer en og en. Alt hva jeg misliker med fotball blir presentert og forsøkt utført: Snurrefinter, driblinger, dårlige returløp og avslutninger svake som dårlig «Moonshine» kjøpt innerst i West Virginia.

Som å se på NRK 3 en lørdagskveld!

For det som blir servert av underholdning er dårlig regissert og av ymse kvalitet. Omtrent som å se Robert de Niro spille i hvilken som film nå for å dekke skilsmisseoppgjøret sitt. Han er med i alt helt ukritisk. Trist for en av hans kaliber.

Akkurat slik føler jeg det med våre egne og! Dog så var ikke snakk om samlivsbrudd her. De fleste hadde dama si på tribunen! Så den delen av livet funker i alle fall. Godt er nå det. Våre egne WAGs (WAGs is an acronym used to refer to wives and girlfriends of high-profile sportspersons).

WAGs (guttas damer på tribunen)

Kanskje gutta hadde blikket mer på tribunen enn på ball?

Vi skårer en til før pause og går til den med ledelsen 2-1.

Rolig prat- men vi fant ingen kur

Jeg prater først rolig med Fraggy og kaptein Matre for å høre hvordan de opplevde det utpå matta. Så en prat med alle som en. Den gikk rolig for seg, for vi måtte finne løsning på vår egen versjon av Covid-19.

Det klarer vi ikke. La det være sagt tidlig. Det er lite bedring, og bytter gjøres tidlig i 2.omgang.

Vi er aldri svakere enn klassekameratene fra Fossum, men det er rimelig å forvente at vi skal være tre nivåer over.

Vi øker til 3-1 og har kontroll på kampen. Helt til vi ikke har det. Vi slipper skigutta inn igjen med 2-3 redusering og en viss nerve er det. Så kommer Pisani inn på banen. Herlig spiller og enda bedre person! Han gjør det ingen andre fikk til:

Avslutter som det er en russisk 4 P Moskit missil! «BOOM» i kassa og endelig spiker for utfallet og mer er det ikke å skrive hjem om her.

Summa summarum og en unnskyldning:

Vi var enig om at dette ikke var noe bra eller moro. Gutta kan bedre- mye bedre. Samtidig, sånne kamper skjer. Det som var svakt var fokus, mangel på samspill og det meste.

Vi forventer alle mer av oss, fordi vi kan være så gode!

Beklager til alle som kasta bort kvelden på å se på dette. NRK 3 hadde vært ett bedre valg!

https://tv.nrk.no/direkte/nrk3/

Her kan reprise på Skam, Rådebank eller Krig og Kjærleik i Singapore sees!

Kampens tre stjerner:

* * * De som valgte å bli hjemme 🙂

* * Sinoda. Ressurs som stilte opp på kort varsel

* Lekanger og Pisani. Erik L skårer to mål og en assist på en dårlig dag. Det viser mye av hans nivå! Pisani er bare herlig spiller og person!

PS! Ingen bilder blir publisert, da illustrasjonsfotoer gir mer riktig bilde på kampen og er bedre for den mentale helsa 😛