Jr 3: Ut på landet, Kongressen, sykkeltur i byen.

Det er ikke alt man klarer å huske når man etter lange innholdsrike og varme dager setter seg ned foran tastaturet. Noe kommer lengre bak i hjernebarken og kommer ikke frem i skrivende stund. Allikevel, det meste som skjedde dag 4 og 5 kommer frem her:

Dag 4: Vi gikk glipp av det Hvite Hus forleden og også i dag var uhellet ute. Området rundt var nok en gang stengt, så denne godbiten må spares på. Kanskje når det bor noen andre der inne? Er alltids lov å håpe.

Så en sykkeltur rundt i vestre delen av byen. En artig og effektiv måte å komme rundt på.

Neste stopp var Smithsonian Zoo. Høydepunktet var nok pandamating, men vi rakk å se både krypende, flyvende og mer landlige dyr.

I reptilavdelingen.

Tidlig ettermiddag så er det stemning for å dra til hotellet for litt avslapning. Før vi på kvelden tok oss tur på kino for å kjøpe popcorn med smør, altfor mye av det. Filmen var enstemmig «The Joker»

Gutta fikk påspandert middag av lagkassa i tråd av at de vant serien 😉

I etterkant var det ulike meninger hvorvidt den var bra eller ei. Sånn er det med 18 stk på tur. Vi rakk litt amerikansk fotball på tv, der jeg etter beste evne forklarte reglene for å forberede gutta på søndags NFL kamp.

Dag 5: Er nok min favorittdag. På med finstasen, inn i Uber og rett til Kongressen. Der blir vi som avtalt møtt og får en guidet tur litt utenfor de vanlige områdene for turister. Bl.a gikk vi forbi Nancy Pelosi sitt kontor.

Rett utenfor Speaker of the House sitt kontor. (Dessverre var hun ikke tilstede).

Vi møtte også en republikansk kongressmann som var hyggelig, men ingen fikk helt tak i navnet hans. Møtet oppsto tilfeldig. Han ble bare nysgjerrig på 18 dresskledde med det han trodde var tysk tale.

Vi spiste lunsj i underetasjen, før vi tok turen over veien til Høyesterett.

Lunsj i Kongressen

Kvelden ble tilbrakt på en sportsbar/spisested v hotellet.