Jr 3: Streaken er over, men sesongen lever!

Vollen Jr 1- Bærum SK Jr 3 3-1 (3-1)

Så var det slutt. Siden 04 september 2016 så har ikke Bærumslaget i 3div, avd 1 tapt en kamp. Noen kjappe klikk på kalkulatoren viser at det er 995 dager siden. Altså så nære 1000 dager vi kan få blitt før neste kamp.

Hadde vært en morsom, om en ubetydelig, milepæl! Nå er fokuset utelukkende på å vinne serien, samtidig som det skal være gøy å gjøre nettopp det!

Vi ble løpt fra i dag!

Om selve kampen, så vil jeg med en gang si at i dag var vi ikke særlig mye bedre enn hjemmelaget. Rett nok spilte vi mer pasningsfotball, men vi skapte like lite som Nord-Korea sitt landbruk. Samtidig så var nok skuddraten lavere enn hva Nord-Korea på generell basis er.

Da vinner man ikke kamper! Ferdig snakka!

Dog er ikke referatet ferdig. For selv om vi taper, så er jeg ikke som Asker Fotball og kun skriver når vi vinner. Så la oss gå igjennom fra start til slutt i linjene som følger:

Kampens første q15 minutter er våre best. Da har vi mye ball og vi bruker den mer rett. Vi har noen halvsjanser innledningsvis, før William Fragaat skårer på et skudd fra 17 meter. Fin bue som holder til at vi tar ledelsen.

Etter den, så stopper det mer og mer opp. Kampen jevner seg ut, og Vollen byr oss på en utfordring. De er farlige på overganger og kunne utlignet tidligere enn hva de faktisk gjør.

Når de først scorer så er det ketsjupeffekt. For selv om vi hjelper de med personlige feil, så er avslutningene gode. Så det er forskjellen når vi går til pause med 1-3 i sekken.

Vollen viste vinnervilje!

Forklaring om feilen som førte til bytte

Jeg kan ikke stort om fotball, men et av mine mantra er at man skal ikke drible i forsvar. Ser ikke poenget med det, like lite som å drikke rødsprit kjøpt av Erik Fallo.

Allikevel skjer det, så da foretar jeg et kjapt bytte. For å være tydelig:

Det er lov å gjøre feil, flere feil, mange feil. Grunnen til at byttet skjedde var at jeg visste spilleren det gjaldt ville tåle jeg gjorde et eksempel på det foran de mange nye spillerne på laget. For feilen var mentalt(i form av valg), ikke på grunn av mangel på ferdighet. Så slikt må reduseres.

Vi kjempet heroisk, men forgjeves

Vi har en rolig og konstruktiv prat i pausen. Samtidig så kommer det en appell på slutten der jeg maner til 100 % innsats.

DET leveres! Jeg har ingen ting å utsette på gutta vilje.

Dog så forsetter kampen i samme spor som i 1.omgang. Vollen er kompakte bak, så selv om vi «eier» kampen, så kommer vi ikke til de store mulighetene. Derfor -spoileraltert- så kommer det ikke noen flere mål.

Det betyr også at vårt første tap på 995 dager i denne serien er et ugjenkallelig faktum! Bittert så nært tusen dager, men slik er det nå en gang.

Det vi får gjort noe med nå er å vinne serien. Vi og Haslum er a poeng, så vi kan avgjøre alt selv! Gutta er gode nok, samtidig får vi inn nye forsterkninger titt og ofte!

Kampens tre stjerner:

*** Ingen

** William Fragaat. Målet og den som søker mest avslutninger. Da holder det til å få to stjerner

*Thomas i målet! Vi ser hvor god han er. Dessverre er alle avslutninger fra Vollen fra kort hold, så de kan han ikke belastes for