Jr 3: Strålende så lenge vi ville!

GUI-Bærum Jr 3 0-8 (0-5)

Etter seier mot Vålerenga forrige uke, så sto det klart for serieåpning på nye Heggedal kunst-gress/is. En bane som miljøpartiet er stolte av, men som er såpeglatt for spillere.

Vi blir tatt hyggelig imot av hjemmelaget, de av oss som kommer vel og merke. En gjeng på fem planlegger dårligere enn danske skiturister og leser GPS verre enn pensjonister på vei over grensa til Svinesund. Når det er 25 minutter igjen, da er vi endelig alle!

Ahhh…slik er breddefotballens dager. Jeg har dårlig nok blodpumpe fra før, men den blir verre med slike hendelser. Så til kampen

LETS GET READY TO RUUUUUUUMBLE!

City mot United

Det er tydelig at vi Gule kunne vært lyseblå. For det er kattens lek med musa, Kina mot Taiwan eller…City mot United om dere vil.

Etter 10 minutter burde vi ledet 3-0. For angrepsspillet er gnistrende, men avslutningen får neppe 20 i stil. Men lista er lagt og evt nerver i seriepremieren er et tilbakelagt stadie.

Selv om vi brenner som en australsk skog, så må alle naturlover tilsi at det ikke kan fortsette. Og rett nok.

1-0 kommer med Bergh etter et glimrende angrep. På tribunen ble det diskutert om det holdt interkrets-nivå. Nå kommer underholdningen på rekke og rad. Vi spiller vakker angrepsfotball. Det er rett og slett pasninger, bevegelser og harmono a la dette:

Skal vi melde oss på Eurovision?

Før noen rekker å telle antall kyr på beite, så skårer vi 2-0 (Bergh), 3-0 (Lekanger) og 4-0 (Mauch). Da har halve 1.omgang gått og vi har tre poeng med oss i bensintanken hjem. Allikevel er det 67 minutter igjen…de forløp på en annen måte.

Blinkskudd med dårlig telefonkamera

Som det britiske imperiet

Vi var fortsatt best, men som overskriften hinter til: vi ble mindre dominante. Delvis at vi skrudde oss ned to hakk, dels fordi GUI kjempet tappert videre. De ville opp og frem.

Vi rekker en hit til «hat-trick»-kongen Bergh, som kan mer enn å lede lag til NM-gull! Det rager nok høyere en «hat-trick» i området der Senterpartiet får mange stemmer, men allikevel enn morsom opplevelse for den sympatiske Høvik-gutten. Han rekker også å få med seg et gult kort for grisespill rett før vi går til benken for å spise dårlig kutta melon.

Tikk-takk, ikke masala!

Kampen er avgjort med 45 minutter igjen, men GUI skal ha skryt for at de nullstiller seg som det heter på sportens eget språk. Så de holder følge om 2.omgang hadde vært en egen kamp. I alle fall et stykke.

Så vil Lekanger vise seg frem (for dama) og bruker muskler, fart og finesse ved både 5-0 og 6-0 målet før vi har spilt 60 minutter.

Klokka går «tikk-takk», flere spillere får spilletid. Alle skal med, enten man er AP-velger eller ei. På denne dag så kunne vi slippe oss løs. Men uten å kjøre i 168 km/t i 110-sonen.

Det er helt utrolig at vi ikke skårer 15 mål i dag. Vi har så mange gode sjanser, fordi vi spiller så fin fotball. Er kun at vi avslutter som Raheem Sterling. Slikt blir det ikke semifinale av…

…derimot blir det til slutt 7 og 8 (ved Bergh og Lekanger). ØYSTEIN GARBORG—CAN YOU HEAR ME? JARLE HELLESNES….YOUR GUYS GAVE A HELL OF A BEATING!

Chrustian Bergh har blitt varm i den Gule trøya!

Forsvaret og keep skal også nevnes

For GUI hadde nok sjanser til å skåre i alle fall 2-3 mål. Bakerst står Isak, som viser hvorfor han er flyttet opp til jr 1! Samtidig har Gaute K gjort comeback via agent Baines Singh 😛 Til tross for rusten fot, er han med makker Alexander og Herman heroiske som en fotballens «gutta i skauen».

Videre fortjener Emil M skryt. Han er som det godiset man kjøpte om man hadde kun råd til en ting: evighetskule! Gutten har evig krefter og tar defensive løp for moro skyld!

Alt i alt en kamp verdt terningkast 5. Der det er morsomt å se spillet vårt- så lenge vi føler for det! Lekanger og Bergh er helt sjef, med midtbanetrio av Emil, William og Kristian som lekne playmakere. Det gledes med smultring defensivt, takket være Herman, Isak, Alexander og Gaute!

Kampens tre stjerner:

*** Lekanger! Gavekort på 250 kommer på neste trening. Slår Bergh på en ting…. presist oppmøte!

** Bergh! Like god som «Lek». Forskjellen er at «Lek» har med dame i bilen, mens Bergh har 4 venner.

* Gaute! Moro med comeback! Solid så lenge kroppen holder. God på å spise druer på benken!