Jr 3: Slaget om Rustad!

Bærum Jr 3- Valspar FC (SCO) 2-1 (1-1)

Dagens motstander var fra fantastiske Skottland. Et land som nesten alltid har blitt hersjet med, unntatt da Mary Queen of Scotts regjerte på midten av 1550-tallet + noen tiår.

Guttene fra Valspar ville virkelig gjøre sin beste William Wallace improvisasjon. Det kom tydelig frem tidlig i kamp. For i grunn ble dette mer et slag enn en krig. Fysisk og verbalt så smalt det. Riktignok fra begge lag.

For vi hadde overtenning, så man skulle tro vi var 6 år på 17 mai mens vi var på vår sjette Sjokoshake! For mye energi kan være en uting.

Drømmestart!

Allerede i det første minutt så skårer vi. Andreas Johns skårte to i går, og skårer et i dag. Det bryter ut vill jubel og det møtes med unison motbør fra ambisiøse skotter.

Vill jubel blant våre fans!

Så vi starter i grunn kampen med et initiativ når skåringen kom så tidlig som den gjorde! Dog ligger det nerver fra begge lag tjukt utpå drakta.

Så det blir ikke så mye finspill, men et slag. Om gruppeseier (mest sannsynlig) og en lettere vei videre i selve sluttspillet.

Så Valspar klarer å krige inn 1-1. De har noe mer ball, og derav sjanser. Så ikke ufortjent. Det, sammen med en bunke advarsler, er det lagene går inn til pause med!

Tett kamp om ball

Kan vi lære?

Egentlig skal gutta styre det meste selv, men jeg gikk inn i pausen her. Vi hadde opptrådt på en måte jeg ikke kjente igjen fra tidligere, og ikke vil vedkjenne meg lag i min regi. Så en kort, men tydelig, preken ble gitt!

JA, det kan vi!

2.omgang er noe roligere enn første. Allikevel er det unødvendig ampert, men det er gledelig å se vi trekker oss unna det som går over grensa, og heller fokuserer på ærlige forsøk på å spille ball.

Grunnen til at vi ikke spilte så bra som det bor i oss, var vel mest nerver. For kampen betydde en del før avspark (ref: konsekvensene). Samtidig bidro den tøffe tonen under til at det var blod, svette og tårer!

Noe mot spillets gang så tar vi ledelsen for andre gang. På en lang Drillo-ball så spretter den ujevnt og keeper leser den feil. Over han og Scott Engh er høyest…i luftrommet i alle fall.

Vill jubel og 2-1!

Aldri har vi hatt dommer fra Nederlandsk 2.div. DANKJEWEL!

Nå begynner det å bli en kamp mot klokka. Vi blir veldig resultatorienterte og legger oss bakpå. Kraftig og. Så Valspar har ball og skaper noe. Ikke all verdens. Men noe.

Nok til at de kunne skårt, men det gjør de nå en gang ikke. Så da står vi igjen som en slags seiersherre! Personlig er jeg mest glad for to ting:

  1. At vi lærte av feilen i 1.omgang og opptrådte voksent i 2.omgang
  2. Innsatsen! Du verden så samla laginnsats som ble lagt ned denne siste (?) sommerkvelden på Rustad.

STOLT av måten dere hører etter på og fremstår på. Det gir meg mengder med motivasjon til å gjøre mye ekstra! TAKK gutta!