JR 3: Seier, ikke stort mer

Høvik JR 1- Bærum JR 3 3-7 (0-3)

Kampen var rotete, men vi gjorde minimum + litt mer og det holdt til seier!

Vi kom skjevt ut da tidspunktet ble flyttet uten at vi helt var informert, og samtidig som flere av våre kom «lovlig» sent til oppmøte. Heldigvis var vi nok til at kjernefolk som stilte opp i uvante roller innledningsvis!

Mellbye og Ringen, takk skal dere ha!

Kontroll med kula

Om selve kampen så starter vi godt! Kanskje for godt? For vi leder 2-0 etter to minutter! Så nå føles det avgjort, og det blir mye dårlig (for vårt egentlige nivå) etter det. Halvhjerta er en ok beskrivelse.

Vi er fortsatt bedre enn hyggelige gutter i stripete drakt, men vi skal prestere bedre. I alle fall ha bedre fokus. Kampen tikker av sted og det skjer ikke så mye. Vi har de fleste sjansene, men sjelden de helt store.

Vi rekker en til før pause, så kampen føles av samtlige på banen avgjort. At vi gikk til pause er ok, men vi gikk aldri ut av pausen når dommeren samlet oss til de siste 45 minuttene.

dav

Kontroll, men shaky

Omgangen blir et pliktløp, ikke særlig mer. Begge lag gjør feil, og er dårlig organisert. Det betyr store rom i offensiv 1/3. Som igjen betyr målfest. Vi slipper totalt inn 3, men er aldri trua, for vi skårer 4. Slik at vi tar tre poeng, og spiser oss innpå Haslum.

Dagen derpå fikk vi beskjed om at Vollen har trukket laget, så da er vi kun et poeng bak Haslum (vi tapte mot Vollen, Haslum vant). Så nå lever seriehåpet med to kamper igjen


dav

Kampens tre stjerner:

*** Ingen.

**Ringen og Filip! Solide holdninger premieres! Stiller opp i uvant posisjon der andre «sover»

*Thomas N. En god kamp på kant. Viser fart, fot og hode for spillet!