Jr 3: Opplevelser i fleng på turen i USA

Jr 3 har sin «end-of-season» tur. I år er ferden Boston, Concord og NY. Det har blitt variert meny og i skrivende stund er vi i The Big Apple! En by alle, minus Massimo, elsker!  La oss starte fra dag 1, og så ende opp så langt som er dag 5

Dag 1 var jo reisen til USA. Som gikk fint, men man blir trøtt. Så når vi endelig kommer til Concord-NH så er det pizza online, så raskt i seng. Klokka var knapt 22 lokal tid, men i hodene og kroppene på de fleste var det jo 04 på morgenkvisten.

Hjemme hos Judy

Dag 2 brukes i Boston. Man går historiske «Freedom Trail» og får også med seg havneområdet. På kvelden møter vi vår «vertsfamile» Judy og Richard. Et vennepar som flere av Bærums breddelag har fått møte tidligere (Jr 96/97-G03- Jenter jr 98)

Patriots-Colts

Dag 3 var kampdag. Nok en lang reise. Da stadion ligger i motsatt ende av Boston enn hva vi bor. Gutta har fulle av forventing, og kampen mellom Patriots-Colts skuffer ikke. Hjemmelagets QB kaster sin 500 touchdown, så vi får være vitne til historie! Patriots vinner 38-24 i en underholdende kamp. Turen hjem blir ikke så morsom. Klokka har passert midnatt, og vi har da på neste timen kun kommet oss ut av p-plassen. Ender med at vi går, så plukker opp Uber.

Dag 4 til dag 6 er New York. Første dag er også en dag fulgt av kø. En 4-timers busstur ender opp med å ta 7 timer. Så det blir mat i byen, så rett på hotellet!

NY city= KØ

Dag 5 er i skrivende stund. En innholdsrik dag der vi har gått i Central Park, leid sykler igjennom byen og over Brooklyn Bridge. Så på ærverdige Grimaldos, der vi spiste fantastisk pizza. Vi møter en del gærninger, seg hør og bør New York. Så passerer vi en parade med Nigerianere som feirer sin nasjonaldag, før gutta tar en middag på byen litt senere på kvelden, mens jeg foretrekker bok og internett.

Mer kommer senere, de siste dager blir brukt i New Hampshire, der vi er invitert på lunsj til kongressrep. Ann Kuster.