Jr 3: Lokal sport, proff sport og hvem kan spise den største burgeren?

Med to dager igjen av turen, så var det mye sport som gjensto. Rett nok vi skulle ikke utøve noe selv, så sant ikke vi regnet burgerspising som konkurranse. Er jo faktisk også en idrett i US of A.

Først av alt så dro vi sørover i Virginia, og fant en high School kamp etter å ha besøkt lokalt marked m.m først. Kampen var mellom to katolske lag og vi ble vitne til alt fra tre nonner på tribunen, bønn før kamp og den sedvanlige «Star Spangled Banner». Selve nivået på kampen var ikke all verden, men det var en ekte amerikansk opplevelse å være tilstede.

600 tilskuere, bønn og nasjonalsang: Velkommen til High School kamp i sørstatene!

Så rett på BBQ. Fra der dro vi på hockey i hovedstaden. 20.000, første hjemmekamp og generell god stemning! Hjemmelaget tapte på overtid, men det er underordna for oss.

Fra Capitals-Hurricanes NHL

En taxi rett hjem i seng, for på søndag skulle vi tidlig opp. Vi bodde et stykke fra stadion til Redskins. To stater unna, som høres mye lengre ut enn det egentlig var. Knappe timen på metro. Artig nok for meg som er lidenskapelig Patriots-fan (bortelaget), så ble metrovogna fylt opp av flere Patriots-fans enn hjemmelagets. Slik var også ratioen når vi ankom stadion.

Kampen var underholdende nok, men vi dro litt før slutt for å være sikker på å rekke flyet hjem. Patriots vant 33-7, omtrent som 5-1 i vanlig fotball. Ikke ulikt oss i serien om dere vil!

PÅ NFL kampen Redskins-Patriots

Vi ankom der vi bodde i god nok tid til en siste burger. Hvem som endte med den største vites ikke, men det ble gjort mange gode forsøk på å legge på seg!

Flyturen vei gikk fint, spesielt fordi det kun var ca 60 % med passasjerer. Så vi fikk rader for oss selv, en slags ukomfortabel seng! Men mye bedre enn å sitte.

Alt i alt gikk helgen, og turen for øvrig, på skinner. Vi rakk ikke alt, men det meste som endte i en variert og forhåpentlig variert meny!

Takk for tillitten dere viser med å sende gutta på tur, jeg håper de fikk utbytte på mange fronter!