Jr 3: Like greit å skrive om italiensk politikk eller Brexit

Bærum JR 3- Nesøya JR 1 4-3 (4-0)

Denne kampen var mer uoversiktlig enn nevnte eksempler i overskriften allerede før kampen ble sparka i gang. En veldig hyggelig gjeng fra Nesøya møter opp, men de er bare 9 stk. Flere kommer heller ikke, så da påvirker det oss, de og i grunn alle.

11 mot 9 og en jakke man kan snuble i 😉

Så vi tar tidlig kommando, som igjen resulterer i ledelse. Så langt følger kampen Hegels dialektikk. 1-0 Matre—2-0 selvmål…3-0 Matre og 4-0 gjett hvem? La oss kjøpe en M og en A. …tre på Matre!

Så gikk lufta ut av ballongen!

Etter den første halvtimen bytter vi og tar ut spillere i samråd med Nesøyas tapre gutter. Alt fra nå og til kampslutt gir meg magesmerter og er starten på en uvane med alkohol. Så jeg burde nesten la være å skrive om det.

Dag har blikket på ball

Allikevel må vi igjennom det fordi vi burde lære av det. Noen ting får vi ikke gjort noe med, som:

*Motstanders antall…og det er i grunn det

Det vi skal gjøre noe med er:

* Egen innstilling. Vi er som barn med ADHD i 2.klasse

*Returløp. Det første som skal skje når man mister ball, er å være først i presset. Vi blir som sydenturister dag 6 når vi leder komfortabelt

*Avslutningene er svakere enn vitsene til svigerfar før han har skrudd opp Cognacflaska enn sen fredagskveld.

Redrum…Redrum…Here comes Johnny!

En sjokolade i premie til den gutten som tar sitatet først og skriver tilbake til meg! Dere godt voksne forventer jeg henger med i metaforens verden.

For resten av kampen kan oppsummeres:

All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy…All work and no play makes Jack a dull boy

Nå er det påske og jeg har slått i stykker egget med hammer for å trøstespise etter kampen! Vi var dårlige, men jeg er ikke bekymra, for årsaken var at Nesøya var færre i dag enn hva det er igjen av Venstres medlemsmasse.

Ikke helt fullsatt i dag! I alle fall ingen tvil om at vi hadde hjemmekamp på setene

Da går det som det går! Vi løfter oss når vi blir testa!

Kampens tre stjerner:

*** Ingen. Skal ikke ha inflasjon a la Venezuela

** Matre. 3 mål er solid. En pangsignering.

*Noen som vippser, så skal man få den! Neida, vil gi den til …Tilskuerne som kasta bort kvelden på oss 😉