Jr 3: Lagseier med individuell snert

Bærum Jr 3- BVH Jr 3 3-0 (2-0)

I den grad det finnes toppoppgjør i breddeball, så er dette så tett inntil som man kommer. Nr 2 (BVH) besøkte oss (nr.3) på Sandvika Stadion.

Tidlig skulle det vise seg at min frykt for de «blå og rå» fra BVH var noe ubegrunna. De av våre gutter som kunne spille i kveld, de møtte til gjengjeld virkelig opp. For de som ikke var der: Vi håper dere kom noen «Levels» videre i CS, Super Mario eller hva enn dere spilte.

Bortelaget har flest pasninger, men de slet veldig i siste tredjedel av banen. Så når de ikke klarer å avslutte, da er det nok vanskelig å skåre. Når man ikke skårer, ja, det påstår jeg det er vanskelig å vinne kamper!

Halvfornøyd sjef

Er ulv farlig?

Vi var mer direkte i spillestilen, og vi hadde hurtige kanter og spisser som jakta etter ballen som en ulveflokk i Elverum. Ulven er ikke så farlige, men det er våre spisser. Særlig vår chilenske amigo Jose Ulvik!

1-0 kommer når han løper fra alt og alle, og viser også god avslutningsteft! Vi får litt ro i spillet, og attpåtil betalt for at vi har enkeltindivider som holder to hakk over nivå de spiller på.

Om 1-0 er en fin skåring, så hva skal man si om 2-0 målet? William Fragaat ser keeper er litt ute, og fra 27 meter og med litt skarp vinkel så skyter/lobber han i en bue som er vakker som kursen til Bitcoin for noen år siden.

Nå er lista lagt, roen har senket seg og vi får også mer ball.

2-0 står seg til pause, og det eneste som blir nevnt halvveis er at vi ikke må servere BVH noe fra egen halvdel (les: dumme valg). De feilene som ble gjort i 1.omgang reduseres markant i 2.omgang!

Forskjellen lå i avslutningene

2.omgang er i grunn lik de første 45 minuttene. BVH er solide i pasningsspillet, men svakere på avslutninger. I tillegg så står Isak Bostrøm 03 (nok) en god kamp. Så når vi trenger det, så er Isak der!

Etter hvert er det rom for kontringer og det er som å servere BBQ-mat til skribenten! «Ja takk», og vi burde utnyttet det mer enn hva tilfellet ble. Vi får ett mål i 2.omgang, også signert Jose Ulvik! Så i grunn kan man si vi avsluttet svakt (basert på antall sjanser), mens BVH avsluttet verre. Løskrutt, ikke innstilt siktet, eller rett og slett norsk skiskyting!

Så vi vinner 3-0, og det er jo kjekt det. Alltid moro med en W som amerikanerne kaller det! Offensivt er vi bedre, men samtidig skal jeg ikke glemme forsvaret +keeper. Sinoda er veldig god, Dag er vekommen hjem fra Forsvaret. Simon og Ole er solide backer.

Vi har fortsatt noe å gå på, men vi er gode nok til å ta over 2.plassen og ha et lite håp om at Haslum snubler.

Kampens tre stjerner:

*** Sinoda! Rolig, sterk i beina og med hodet/håret! Håper han fortsetter å spille ball.

** Jose! To mål, sterk i dueller og god på defensive jobben.

* Dag!Vår andre midtstopper for anledningen. Trygg, sterk og med kondis som Haile Gebrselaisse!