Jr 3: Gutta ruller videre

Ready Jr B- Bærum Jr C 2-7 (1-4)

Jaja… vår tredje tellende kamp i serien. En kvarters biltur fra Bærum og faretruende nær TexBurger. Noe som i ettertid hadde kanskje vært ett greit «pit-stop», da mange har sovet dagen lang og knapt spist en matbit.

Det syntes i grunn ikke, for så lenge vi trengte det var vi som strømforbruket til rikfolk- PÅSKRUDD!

Kanskje det heter Gressbanen fordi det er en plantasje i nærheten?

Gode med ball- gode angrep

Vi fester grepet om ball og spill fra avspark. Lista legges tidlig og når vi tar ledelsen etter 10 minutter så er det ikke tvil. Dette blir klink B på tippelappen.

Dessverre vet gutta det og, så vi er max 60 % påskrudd- eller united som det heter på fagspråket.

Som en konsekvens av det så utligner de mørkeblå fra Oslos vestkant ca halvveis. For vi feller, straffe dømmes og Jesper G redder han….men vi drømmer om burger, rulling og Arsenal-seier i stedet for å fange opp retur. «Tap-in» og 1-1.

DA skjønner vi at unødvendige flikk og flakk må legges til side. For vi vil ha med oss 3 poeng i bagasjen. Fra 22 til 28 minutter så setter vi tre kjappe og da er orden gjenopprettet. Nå har vi feilmargin å gå på, så av med strømmen igjen!

Derfor er det ikke så mye fotballfaglig å fortelle. For vi spiller ok, men langt unna vårt potensial. Dog er jeg null og niks bekymra, for det kommer når vi møter sterkere motstand. Helt naturlig.

4-1 til oss står seg til pause og det gjenspeiler det som er skapt utpå det noe harde biljarddekket på «gressbanen» (som det var under Gerhardsens tid, men nå er erstattet med asfalt og filtteppe).

Zzzzzove oss igjennom. Allikevel bedre enn dagens Arsenal

Folk ville heller sitte på benken å se Arsenal få bank av nabo Tottenham. Vel, den spenninga varte jo enda kortere enn vår kamp. Så de 2-3 jævlene som holder med Arsenal byttet seg selv tilbake til kampen når «Thr Gunners» lå under 2-0 og hadde en mann mindre.

Med det kom det et lite løft innpå for oss også. For til nå (ca 75 minutter) så var 2.omgang det kjedeligste siden …

…Kontrapunkt gikk på tv.

Den første halvtimen av 2.omgang er tørrere enn gresset og det eneste som holder meg våken er «inside» info om russetidas bravader og faenskap.

Nå med de nedslåtte Arsenal-fansa innbytt på banen så kommer det ett trøkk, og vipps så renner målene inn igjen. På kort tid kommer tre kjappe og 1-4 har blitt til 2-7 (fordi Ready også skåra en).

2-7 er jo Brentford mot united, Tottenham mot Arsenal eller karakterene til Ulrik mot snittet på Eikeli.

Tre poeng ble med i bagasjen og ut på nattas rulling for en siste innspurt før russetiden/mening med livet er over om noen dager.

Summa Summarum:

Vi er gode når vi må, og da ser de 7 tilskuerne tilstede at vi er GODE. Så kampen er under kontroll hele veien, men det er mye dødtid underveis. Gledelig at to stk 06 i Philip og Jesper bidrar, og dere er flinke på å inkludere!

3 poeng, fri til ETTER RT og en siste host før vi forlater «åsted Gressbanen Ready» for dagen.

Kampens tre stjerner:

*** De få som kom presist!

** Dommeren pga (forsøk på) humor

* 06-gutta Jesper og Philip som bidro positivt!