JR 3 (g01): En dag da lite ville seg

Bærum Jr 3- Lommedalen Jr    3-3 (0-1)

Det var tidlig, og etter hvert mye utover,  man kan ta fra kampen her å peke på som soleklare tegn på at dette ikke var dagen. Ledermålet til Lommedalen rett før pause. 2-1 målet til samme lag som var innom 2 stk i «Pinball-modus» før den gikk i i mål. Eller rett og slett utligningen i siste sekund på et innlegg som keeper dessverre glipper og returen havner hos en bortespiller.

Hadde vi vært Asker Fotball og, så kunne vi pekt på dommeren. Men vi holder oss for gode til det.

Samtidig må vi se i oss selv, og erkjenne at vi selv verken var effektive eller gode nok kampen sett under ett. Med gode nok så mener jeg ift hvilket nivå vi pleier å ligge på. For vi var hele veien bedre enn gjestene fra lengst inne i Bærum.

De første 15 minuttene er antagelig være beste. Da lurer vi opp angrep på angrep, men havner i offside gang på gang. Selv en tversoverpasning i boks er offside, og da er det vanskelig å skåre mål. Utover i 1.omgang jevner spillet seg noe ut, og fra 80-20, så går overtaket til 65-35. Lommedalen har tidvis ball, og enkelte angrep.

Sander Monsen Berg fant veien til nettmaskene…men ikke før i 2.omgang.

I omgangens siste spark på ballen så tar de ledelsen etter at ex-Bærumspiller Thomassen skjærer inn og setter inn ballen i motsatt hjørne for Aron.

Allikevel er vi ikke motløse verken på benk eller tribune, for vi har vist vi har overtaket. Det gjelder å male på.

Det gjør vi og, i alle fall nok til å utligne veldig tidlig i 2.omgang. Slik sett får vi starten vi håpet på. Omgangen fortsetter slik, vi er et hakk, kanskje to, bedre enn gjestene. Det er i siste tredjedel vi ikke finner ut av det.

Så da skjer det som gjør fotball så frustrerende, sjarmerende eller jævlig. Velg adjektiv selv, avhengig av hva postnummeret ditt er i Bærum Kommune! Lommedalen skårer 2-1 på nok en dødball. Etter at den er innom flere bein. Frisparket er svakt slått langs bakken, men treffer såpass mange bein så man skulle tro det var en dårlig satt curlingstein som treffer 2-3 «guarder» på veien til boet/målet.

På nok en dødball…

Så går ballen «ping-pong» og i mål. 2-1 til Lommedalen

Så 2-1 Lommedalen, men heldigvis er det over halvtimen igjen.

Den bruker vi godt nok, for vi utligner igjen på et angrep som starter i midten, havner ut på kanten, for så å avsluttes i midten med samme mann som med mål nummer en: Sander Monsen Berg! 2-2.

3-2 kommer like etterpå. Samme type angrep og samme avslutter. «Hat-trick Monsen»! Vi forbereder oss på at vi tross alt vinner på en dårlig dag. Men slik vil det seg ikke.

Vi får Kristian Storstrøm utvist med sitt andre gule for dagen. Det er 15 minutter igjen.

Kristian Storstrøm

Da fester Lommedalen et visst press. De angriper kun på en måte. Ved å slå lange baller inn i midten. Som vi demrer opp for. Gang på gang. Klokka passerer overtid.

Nå får Lommedalen et frispark på 25 meter. De legger inn. Midt på keeper. Som klipper ballen, og jobben med å sette inn retur er så såre enkel. Så på det som er siste spark på ballen så viser resultattavla 3-3!

Frispark på 25 meter 2 min på overtid…

Da er det klart for innlegget, som…

går i mål! 3-3 og kampslutt!

Vi bruker ikke spalteplass på unnskyldninger, motstander som roper på dommer 24/7 (både fra benk og bane). Vi må se i oss selv. Hva kan vi gjøre bedre? Rett nok, vi har utviklet 2 spillere opp til junior Elite. Samtidig så er det flere som må vise de kan ta skrittet i løpet av høsten til det nivået.

Der var vi ikke i dag, selv om vi var gode nok til å vinne kampen her.