JR 3: Flott forestilling i siste hjemmekamp!

Bærum Jr 3- Gruner Jr 1 7-2 (3-0)

Forutsetningen var klar foran kampen mot Gruner, i årets siste hjemmekamp: Seier, så hadde vi teoretisk håp om seriegull! I tillegg måtte vi ha hjelp fra Høvik mot Haslum. Vår del av jobben er det vi får gjort noe med, så fikk vi håpe på hyggelige meldinger via Facebook i den andre kampen.

Så oss aldri tilbake!

10 sekunder tok det før Lekanger setter 1-0. Definisjonen av drømmestart. Tviler på at noen var nervøse, men i alle fall for meg så ble jeg beroliget! Kampbildet er jevnt i banespillet, men som så ofte før så kom det faktum at vi har mange spillere med ex-faktor til syne! For når vi spilte oss til sjanser, så skal det ikke så mye til før de sitter i nota!

Vi avgjør kampen utover i 1.omgang med å doble, før vi også setter 3-0 før halvtid. Rettferdig sett både med og uten Gule briller. For vi skaper mest og setter nok av de sjansene vi skaper til å punktere kampen halvspilt.

Samtidig så får vi beskjed om at det er 0-0 på Høvikbanen. Så håpet lever!

Rett og slett en god 2.omgang

Om det var forskjell i 1.omgang, så øker den mellom lagene i 2.omgang. På 3-0 så har bortelaget fra Oslo øst resignert, og det største dramaet utspiller seg på sidelinja når en gjeng fra den kanten av byen leter etter en spesifikk spiller. Vi fant aldri ut om hvorfor de ville ha tak i han, eller om de faktisk fikk «kloa i» vedkommende.

3-0 ender tilslutt med komfortable 7-2. Veien dit er lang, fylt av hendelser jeg ikke husker! Men Lekanger skårte 4 mål. Allikevel skal laget som helhet nevnes. For vi er trygge bak så lenge kampen er noenlunde truet.

Laget med stor L

Thomas er sjefen i mål, rett foran han er Anders Løfqvist, Sjur S S, Dag og Ole trygge i det aller, aller meste.

Midten med Myking, Fragaat og lånespiller bygger godt opp, samtidig som de stort sett er godt plassert de gangene Gruner er nære vårt mål. Helt på topp er Lekanger alt nevnt, men Matre er arkitekt bak mye, samtidig som hurtigtoget Thomas N på motsatt side er en konstant trussel.

Videre er benken vår god nok til når som helst å komme inn! Artig var det at Johan S tok seg en svipptur på kamp etter over et års skadeavbrekk! Nostalgi for en gammal krok!

Jubel for gutta 😉

Samtidig hører vi ubekrefta rett etter at vi vinner 7-2 at Høvik og Haslum spilte 1-1. Vi får vidt forskjellige rapporter fra hvordan det skjedde og hvem som var best. Resultatet står dog, og med det fikk vi hjelpen vi trengte! 1-1 og vi er to poeng bak med en kamp igjen. Haslum er ferdigspilt. Så tre poeng mot BVH på søndag, så snakker vi gull for fjerde året på rad.

Kampens tre stjerner:

*** Lekanger. Fire mål sier sitt. Divisjonens beste angriper med en klar mil

** Forsvaret som helhet. Samspilte som Italias stjernerekke på 90-tallet. Dag, Ole, Anders og Sjur!

*Matre! Kommer innpå og preget kampene slik han som oftest gjør.