Jr 3: Det lukter av hummer og kanari!

Bærum Jr 3- BVH Jr 2 4-2 (1-0)

La det være klinkende klart: Det er av tabellplassering, og ikke dagens prestasjon, det refereres til!

Ikke det at man får hummer og kanari ved å vinne 3 div. Faktisk får man ingenting! Skal vi ha pokal, så må vi kjøpe sjøl! På sjappa som selger røyk til mindreårige på Majorstua.

Men vi er så nære, så nære nå…med to runder igjen. Er kun Ullern 3 som kan ta oss igjen. De kan vinne serien om vi taper vår siste mot Korsvoll og de vinner sine begge- OG tar igjen + 28 som vi leder på med de. I og med de møter Asker SKK i en av de, så er det ikke helt umulig (Asker SKK 1 tapte 35-0 mot Lyn i går!!)

Så om vi tar poeng mot Korsvoll, så slipper vi å tenke på annet! La oss avslutte med stil på kampen, og med en deilig TexBurger på veien hjem!

Pisani er glad i Tex!

BVH ga oss god motstand!

La det være sagt: Dagens utgave av BVH har vært vår klart beste motstander! Så hvordan de har rota bort poeng mot GUI og Korsvoll, det skjønner jeg lite av.

Innledningen av kampen er jevn nok. Vi er nok hakket farlige i angrep, men jo lengre utover omgangen er spilt, så kunne også de ekstremt blåkledde skårt.

Når det først kladder for oss i angrep kollektivt, så er det veldig greit å ha enkeltspillere som er så innmari gode!

Erik Lekanger blir sikkert henta av NTG nå, men han fortjener skryt når han på egenhånd sørger for 1-0 etter ca halvtimen spilt! Løper fra alt og alle, og iskald avslutning i mål!

Vi skulle så absolutt skårt en til før pause, men vi avslutter ikke selv etter å ha runda keeper. Så da inviterer vi jo BVH inn i kampen. Til pause står det 1-0, som er noenlunde riktig bilde på kampen. Men BVH kunne skårt en, vi burde skårt en til.

Vi viser lagånd!

Rett nok får vi både en og to baklengs i starten av 2.omgang. BVH spiller bra og skårer fine spillemål! Så 1-0 har blitt til 1-2 etter 60 minutter. Der og da var BVH bedre.

Heldigvis så beholder vi både roen og troen, og reiser oss etter to i sekken! Vi spiller vår beste ball siste halvtimen! Når klokka står på 61 minutter, så utligner vi etter et angrep fra kant der en uheldig BVH spiller setter den i eget nett. Er det noe trøst, så hadde vi to Gule rett bak han som med 99 % sannsynlighet hadde skårt.

Da er balansen i orden og vi tar over nå. Det spilles bedre mellom oss. Tapre BVH spillere går tom for krefter. Så vi har go`følelsen på benk, så vel som på tribune. Vi er i den berømte dytten!

Dagens bestemann- SPOILER- Emil Myking tar ansvar og fører oss opp i ledelsen med 78 spilte. Som når Erik skårte vårt første, så er vårt tredje også en god enkeltmannsprestasjon. Myking tar av en person og runder keeper. Nå velges det og avsluttes og vi leder 3-2! Deilig med utfordring, for nå er det jubel på bane og benk!

Både ball og mann i mål! Vi har snudd det 😉

BVH gir seg ikke, men med dårlig tid så må de gamble som fulle sjømenn offensivt. Når vi har raskere folk enn Snarøya-ungsdom som stikker vi Politiet, så er det bare å vente på gavepakke.

Den kommer i det 85 minutt! Da er vi 100 mot 1 på offensiv halvdel. Evighetskula Petter Pisani takker og bukker, og avgjør med 4-2!

Pisani i godt driv!

Kreftene tok slutt for et godt bortelag, så jeg ljuger mer enn Mosebøkene om jeg beskriver de siste fem som noe drama!

Summa Summarum:

Så ja, vi vant og er så nære med å vinne serien! Det gledes! Vel så gledelig er at vi aldri stresser eller går sur. En god pauseprat, og selv om vi havner under så lar vi oss ikke stresse! Det var dette om imponerte meg mest gutta!

PS! Moro at Anders Løfqvist var tilbake!

Nå gjelder det å ta poeng (ett eller tre), så er gullet i boks! Så får det være at kretsen ikke vil gi oss en pokal, men jeg spanderer pizza eller burger etter Korsvoll kampen om vi ordnet poeng(et)!

Da er alle med neste mandag mot Korsvoll!

Dagens bestemann og gladgutt: Emil Myking!

Kampens tre stjerner:

* * * Myking! Kjernkar med 100 % innsats. I dag med gode ferdigheter og!

* * Vegar! Solid som i sine glansdager! Sterk, god og brukbart tempo!

* Lekanger! Skårer det første og er en trussel kampen igjennom!