Jr 3: Det er mye som skjer i mai

Høvik Jr Bredde- Bærum Jr Bredde 1-7  (1-4)

Mai er fullt av hendelser. Eksamen, russetid, engelsk nedrykksstrid, og så er det hva vår tidligere vaktmester Ståle L kalte «sånn derre Melodi Grand Prix-dritt».

Dette har vært en helg full av skuffelser. Starter med knot, så rot og enda verre er:  Nedrykk ut av ligasystemet når mitt elskede Barnet ble sendt ned og ut. Så setter jeg meg på flyet hjem i dag (søndag) morges.

Fint vær også i England om dagen

Norwegian har nett på flyet og det er vel egentlig en fin ting. Men jeg vurderte å hoppe ut uten fallskjerm når meldinger om forfall tikket inn, mens flyvertinnen hastig trakk kortet for min barregning i takt med forfallene.

Så er det få som vil/kan låne oss spillere, og vi må improvisere ut av en annen verden.

Når mange attpåtil ikke kommer i nærheten av oppmøtetidspunktet, ja da ville jeg sette meg ned å ringe Thore Langfeldt (dere får Google).

Heldigvis skinner sola, og Høvik har åpen kiosk. Allikevel kommer det en nedtur til når jeg finner ut at de ikke har pølse.

Vi har i alle fall så vidt et lag å starte kampen med (etter hvert).

En liten flekk snø igjen

Gleden finner jeg i spillet. For etter Askerkampen etterlyste jeg mer enn et par skinnhansker. Jeg savna mer pasningsspill og smarte angrep. Om jeg ikke fikk pølse i kiosken, så fikk jeg i alle fall gode angrep på løpende bånd.

Dessverre så er det mange rare avslutninger, og jeg får flashback til Coventry-Morecambe. 0-0 endte den.

Slik ender ikke denne kampen. For Høvik tar ledelsen når vi er uheldige og mister kontroll som bakerste mann med et overtråkk. Bærum-kjenningen Slagman setter ballen forbi keeper. 1-0 og stripete jubel!

Vi er tålmodige og spiller vårt spill. Det får vi ikke betalt for. I alle fall ikke i det tempoet vi skulle ønske. Samtidig er det ingen tegn til panikk, for vi fortsetter å spille rundt Høvik. Så muligheter skapes, og til slutt så sitter den! 1-1 etter snaue halvtimen.

Nå har noen banka i ketsjupflaska, for 1-1 står ikke lenge. Det blir 1-2, 1-3 og 1-4 før pause. Kampen er drept og vi får betalt for vår tålmodighet.

Mer jubel etter hvert 😉

 

                                                            Lite å rette på

 

Derimot deles det ut saft og frukt. Denne gang etter samla ønske fra gutta, så er ikke safta så sterk. Jeg antar russetida tar knekken på gutta tidlig i mai, og ønske om sterkt drikke reduseres? Vel vel…

De får ros for å spille, og ros for å ikke miste hodet. I og med garderoben ligger så tett inntil banen, så er det innendørs alt deles ut og diskuteres.

Når jeg går ut igjen, så er kiosken stengt. Så selv om jeg på det tidspunkt hadde vært fornøyd med lunken vaffel, så må jeg nå akseptere sult eller frukt. Jeg skal la det være usagt hvilket valg jeg foretok.

 

                                                            To knepp svakere

 

Til tross for at Høvik starter med ball, så er det vi som tidlig skårer mål. Dermed er kampen avgjort, og det skjer lite resten av omgangen. Klart, noen situasjoner er det, men jeg skal ikke plage dere kjære lesere om detaljer og småting.

Misvisende resultattavle (sto 26-2 kampen igjennom)

Derimot så kan jeg si det alltid er hyggelig å komme til Høvik. Bra anlegg som nevnt (selv om resultattavla viste 26-2 til hjemmelaget). Kiosk, bra folk, besøkende på tribunen gjør alt sitt til at det er alltid en fornøyelse å komme dit for å spille fotball. Dessuten er det hyggelig stemning mellom lagene og på tribunen.

Minuset får være at de ikke lager pølse….ikke i vaffel engang.

Vi skårer to mål til på tampen. Så det ender 7-1 i vår favør.

Gutta kåra Vegard til BB, og han fikk taxfree-snop som han ikke er allergisk mot i belønning!

Vegard på jakt etter det meste om dagen. Også BB vant han

Mine stjerner er som følger:

***    ingen

**    Torjus. Alltid på, strør pasninger som Iniesta (men med mer hår).

*Resten av gjengen. For vi spiller solid nok. Alle som en.