Jr 3: Den solide prestasjonen fortsetter!

Bærum Jr 3- Ullern Jr 2 4-2 (2-0)

05-gjengen er det som utgjør årets jr 3. Så er det klargjort. Vi som følger gutta tett har sett at de har tatt store steg fra høsten i fjor og frem til seriestart nå 10 måneder senere. Treningskamper spilles for å få svar, og våre svar har i all hovedsak vist en positiv trend.

Så var det nok allikevel flere enn meg som var spent foran dagens seriepremiere. For Ullern driver godt, det vet alle! Så ut i fra det så antok jeg at de har som mål å rykke opp med sine respektive juniorlag.

Etter denne enkeltkampen så tviler jeg på det. For vi Gule var best sett under ett.

Julian Tobiassen fører ann!

Respekten forsvant med regnet

For de 11 som startet kampen hadde ikke noe frykt verken for vær, vind eller motstander. Vi tør å spille vårt spill.

Så med null buljong, kaffe eller vaffel å varme oss på, så står gutta for underholdning i mangel på servering! En godt besøkt tribune ser at vi tar ledelsen etter 11 minutter. Skåringen er signert av Bærums svar på «shinkansen»: Julian Tobiassen!

Det dobbelte av 11 er 22. Så i det 22.minutt så øker vi ledelsen til 2-0. Flott spill i forkant, sistemann på ballen nå var Martin Hov som fisker opp en lekker pasning og er hovmesteren som leverer 2-0.

Ullern kjemper godt og har sine sjanser. Dog så blir det vanskelig med vår gode defensive struktur å komme igjennom. Keeper «Kuba» må nok vaske drakta etter kampen, men mest fordi det kommer sprede regnbyger som setter ekkel sur lukt hvis ikke vaskemaskinen blir stilt inn på 40 grader og kok.

Kontroll er en voksen egenskap

Gutta spiller nå i juniorserien. Så her er det mye å lære. En ting er at vi i (kommende) kamper får smake på fysikk. En annen sak er å være smarte spillere. DET klarer vi i dag.

Til tross for god moral og jobbing hos de rød/hvite, så lar vi oss ikke stresse. Det er sjelden vi velger en panikkløsning. Vi tør å spille hverandre gode langs bakken. Det er noe jeg gleder meg over i kveld- sammen med at jeg hadde tak over hodet, panelovn som funket og pizza i 2.omgang!

Når Jacob Aven setter inn 3-0 tidlig (56 min) i 2.omgang så føles det hele avgjort. Klart, følelser kan bedra- bare spør Elisabeth Taylor som var gift 8 ganger.

På vårt nylagte kunstgress derimot så kjennes kampen slik som statsminister Solberg må føle det nå i innspurten av valgkampanjen: Det er i grunn avgjort! Rett nok reduserer Ullern til 1-3 like etter vårt mål, men det lar vi oss ikke affisere av.

God organisering fører til at vi styrer kampen og når 4-1 kommer når det speaker endelig har fått startet kampklokka (som viser 75 min), da kjennes det allikevel greit at det verken er kiosk eller tak denne sure sensommer-kvelsen! Skåringen var ren «klasse» signert av Fredrik Rekdal!

Det nærmer seg høst

Ullern har god moral og de får inn kampens siste skåring i det 83 minutt. De får fornya tro og forsøker godt. I veien er våre gutter – som jeg har nevnt X antall ganger nå- godt organiserte i veien. Vi er fotballens svar på «Alta-aksjonen»!.

Summa Summarum

La oss oppsummere: Gutta går ut med tro på seg selv og laget! Når vi i tillegg er godt organiserte så er det en god oppskrift på å være det beste laget i dag. Kampen igjennom er vi bedre eller på høyde med Ullern, og til tross for redusering så beholder vi kontrollen/roen og spiller vårt eget spill som betyr 4-2 seier.

Alle gutta fortjener skryt, fordi vi spiller og organiserer oss som ett lag!

Banens beste: 06-gutta og meg kåret Julian Tobiassen som dagens BB og han ble en colaboks og sjokolade rikere!

Julians prestasjon var bedre enn kvaliteten på bildet 😉