JR 3: Avsluttet til 20 i stil!

Bærum JR 3- Øvrevoll/Hosle Jr   7-1 (2-0)

JR 3 består utelukkende av 01spillere. En gjeng som har vært samlet i flere år, med noen nye tilskudd i år (Petter D, Jacob SW). Den eneste plassen som ikke har vært fast inventar har vært som burvokter. Der har vi hatt en utfordring, så også i dag. Vi rullet tombola-maskinen og trakk Thomas sitt navn ut av hatten!

Slikt burde skape litt usikkerhet i de bakre rekker, men det skal fort vise seg at det ikke gjør det hos oss i dag. Legg til at Petter D måtte stå over pga kort og at motstander ØHIL foran denne kampen lå på 2 plass, så burde dette bli en kamp med mye å gjøre for forsvaret!

Klart for kamp!

Vi er i 100 ut fra startblokka, og ruller opp langs siden med Fredrik CS som legger inn i boks, men avslutningen vår river med seg noe hvit maling fra feil side av stolperota. I det fantastiske 200 lux, så trudde vi på tribunen at det var en drømmestart Akk så nære!

For de som er overtroiske så skulle dette være et godt omen! For vi fester grepet om kampen. Uten å skape for mye i starten, men vi triller ball slik vi både er vant med og elsker at gutta gjør. Så sakte så maler vi de i stykker og vi får også godt betalt når Hveem setter inn kampen første mål. Da pleier det å bety 1-0 uten at skribenten skal påstå han er noen stor matematiker!

Det ble mye slikt utover i kampen!

Samme kar står for 2-0 på en retur etter ca halvtimen. Vi kunne/burde (velg selv) ledet mer, men vi har kontroll og går til pause med 2-0 ledelse. I en kamp vi må vinne for å passere nettopp dagens hvitkledde motstander (det var riktignok en av de som hadde Kiwi-grønn shorts da).

1.omgangen var god den, om enn litt lite effektivitet foran mål. Derimot så retter gutta opp det i 2.omgang. For i sin siste omgang sammen så ser vi mye positiv fotball. Kall det å avslutte med stil.

God kontroll bak. Her ved Oscar!

Vi punkterer kampen noen minutter ut i omgangen når kapteinen selv: Gaute MK setter trygt inn et straffespark. Som vi fikk etter å ha skapt mye trøbbel for gutta fra Bekkestua og omegn sin boks.

Klar for oppgaven, kaptein Gaute! (dommeren sto ikke der når han skjøt).

Det blir litt spenning når vi merkelig nok blir tatt på en overgang og de utnytter tellefeil i vårt forsvar. En fin avslutning i stolpen og inn, og på 3-1 er de kun 2 mål ifra å ta tilbake 2.plassen.

Når jeg sier litt spenning, så mener jeg det. For som Snømannen på kino, så varer den dramatikken kun litt. For minuttet etterpå så viser ØHIL hva tellefeil i forsvaret virkelig er! Om vi ble tatt på senga, så ble de tatt uten hus og hjem.

Helt vidåpent så kommer Sander MB alene. Selvsagt gjør han ingen feil, og det er orden i alle regnskap når det står 4-1!

Fra nå av og ut så skifter kampen karakter fordi motstander gjør det samme. Det blir mer fokus på dommer, taklinger av ufin sort og muligens en tanke eller to på valget i Tsjekkia på søndag (det siste er vel mer et håp fra skribenten enn en reell mulighet, men…)

«01ern» Christian

Det smeller, men vi er stort sett fokuserte på vårt spill. Så 5-1 med Frederic, 6-1 med Kristian S før Erik F banker inn 7-1!  Erik F ble også 300 kr rikere i form av gavekort på Deli de Luca!

Det er flere som kunne blitt nevnt på skåringslista, men de skårte ikke!  Nære er ikke mål. Såpass vet også en ordblind skribent født nær Prøysenstua en gang på 80-tallet!

Dermed:

I vår siste kamp som 01-lag, så vinner vi 7-1! Mot et lag som var foran oss på tabellen, men endte bak oss! Vi er gode i mange deler av spillet. Forsvaret med Oscar og Gaute er trygge. Midtbanen styrer ballen og offensivt så er vi gode nok til at det ender med småpene 7-1. Dermed 2.plass i sin første sesong med smak av juniorfotball!

Tusen takk til alle foreldre som var med både i dag, men også i de mange andre kampene! Redaksjonen håper å se dere alle også på solrike og behagelige «Kadda» også i tiden fremover!