JR 3: Årets første tap

Korsvoll Jr 2- Bærum Jr 3 3-2 (2-2)

Gutta visste to ting før avspark:

1) Vi ville 100 % sikkert vinne serien med poeng

2) Korsvoll stilte med seks stk fra 1.laget.

Så vi var forberedt på en tøff kamp, en velkommen utfordring det!

1 omgang – to deler

Vi er ganske gode de første 25 minuttene. Vi er tålmodige i oppbygningen og spiller hva folk flest vil kalle for fin fotball. Som vi blir belønnet med mål for. 1-0 til oss allerede etter 6.minutter. Kristian T gjør som jeg ønsker og skyter fra 16meter. Hardt ned i hjørnet og vi har ledelsen

Som dobles ved samme gutt (er vel 17 ennå?) når han skyter igjen etter drøye kvarteret. 2-0 og alt virker vel blant oss Gule i boligstrøket to lange dødballer ifra Ullevaal Stadion!

Så skjer det som forandrer kampen og jeg er ganske sikker på utfallet til slutt. På en alene mot keeper så blir Erik Lekanger felt. Vi får verken straffe, men til gjengjeld en skadet toppspiller.

Når alt Emil skadet seg på jentetrening og vi har folk i sykdomskarantene, da ble det å stokke om på de vi hadde.

Korsvoll tar over og på noen små minutter så har de både redusert og utlignet! Nå kommer klisjeen om å nullstille. Noe vi klarer og det er gledelig. Resten av omgangen kan oppsummeres med et lite Korsvoll-overtak.

Tøffe siste 45 minutter- som ble til 50 fordi de ikke har gjerde/nett

Vi har en konstruktiv og rolig pauseprat, der vi legger om til ukjente 4-4-2. Dessverre får vi ikke nok ball, og når vi har den så klarer vi ikke å holde på den. Korsvoll blir det skapende laget, men vi har marginer på vår side.

For eksempel: For første gang på 38 år så opplever jeg at deres straffe blir til vårt frispark. Det skjer når han som skal skyte ikke venter på fløyte. Ikke bare, men to ganger! Så vi får indirekte frispark og de gult kort. Aldri opplevd.

Dessverre blir overmakten for stor med 18 minutter igjen. På deres «ente» sjanse, så treffer den tverrligger først. Først er de også på retur og fra meget kort hold gjør de kort prosess! 3-2 og man ser det betyr en del for de å lede mot oss. Så det er moro. Fint med lidenskap!

De siste 15- Hvor vanskelig er det å unngå å bruke skjellsord?

Ikke for våre gutter, de er godt drillet. Men alt etter 15 min i 1.omgang sa jeg til de på benken «de kommer til å få rødt kort for munnbruk«. De ropte på enhver avgjørelse, også når dommeren simultant blåste deres vei.

Tilbake til 75 minutter. Da er det en situasjon med munnbruk, og det ender med skjellsord som ingen bruker i 2020 «jævla homo». Så en av deres spillere får direkte rødt og to kamper utestengelse. Helt rett! Dessverre så inn i skogen unødvendig og, men det lå i lufta kampen igjennom.

Tilbake til spillet. For det ble noe spill og vi får en redningsvest kastet til oss ved nevnte utvisning. Nå spiller vi 3-4-3, eller i alle fall prøver på. Vi klarer å skape ett visst press, og Korsvoll drøyer med å skyte ballen langt ut av banen ved enhver anledning. Da mener jeg laaaaaaaaaangt utenfor. For det finnes ikke noe gjerde/nett som kan fange ball, bare masse skog, elg, mygg og hoggorm i nevnte terreng. Så det tok tid før spillet kom i gang når de drepte tempoet.

Dommeren er på saken og legger til 5 minutter. Vi er nære ved å utligne, bl.a en heading i tverrligger. Det er «Power play» på alle måter, men vi klarer ikke få ballen i mål.

Gutta skal ha skryt for å ville kampen igjennom under vanskelige omstendigheter! Så prater dere bra underveis og i pausen. Selv om det endte med tap, så var vi enige om at dette var en kul match.

Ikke helt seriegull ennå- fordi:

Nå glipper seriegullet kun hvis Ullern slår BVH med 24 mål i deres siste kamp. Så jeg anslår mulighet vår for kake, pizza og julebrus til 98 %

Da har vi to seriemesterskap på to år i så fall!

Kampens tre stjerner:

* * * Kristian Thomesen! To mål.

* * William Fragaat! Som alltid 100 % innsats. Gode pasninger og kompromissløs i duellspillet

* Anders Løfqvist og Vegar Frislie! Solid defensive.