JR-2: Sesongen avsluttet med 8.plass i G19 1. div

Vårt JR-2 lag har nå spilt sin siste kamp i årets G19 1. div og det  ble til slutt en 8. plass. Før sesongen var målsetningen at man skulle ha minst 4 lag bak seg ved sesongslutt så dette klarte man med god margin. Skeid trakk sitt lag ved halvspilt serie så vi har derfor 6 lag bak oss på tabellen.

Tabell_2013

.

Sesongen startet med 2 vanskelige kamper mot Holmlia og Lyn og det resulterte i tap 7-0 og 6-0. Var nok en del tanker som gikk igjennom hodet til spillere, trenere og foreldre etter disse 2 kampene…….. Resten av vårsesongen ble derimot en positiv opplevelse og til slutt endte man opp med 5 seire, 3 uavgjort og 5 tap (Skeid trakk senere sitt lag så man kan argumenter for at det ble 5-3-4) . Mest gledelig var de 7 kampene gutta spilte på rad uten tap. Bra gutter!

Oversikt over tabellplassering etter hver kamp i vårsesongen, samt resultatet i hver kamp, vises nedenfor (grønn = seier, gul = uavgjort, rød = tap)

Tabellsituasjon_1_halvdel

.

Høstsesongen startet også med en opptur med 4-1 over Holmlia på Kadda (den kampen ble spilt før sommerferien) og laget var da oppe på en 6. plass. Etter dette har det dessverre vært langt mellom de store lyspunktene og høstsesongen resulterte i 3 seire, 2 uavgjort og 7 tap. Oversikt over tabellplassering etter hver kamp i høstesongen, samt resultatet i hver kamp,  vises nedenfor (grønn = seier, gul = uavgjort, rød = tap)

 

Tabellsituasjon_2_halvdel

.

En annen gledelig ting er at laget scorer mange mål. 67 mål på 24 kamper er et snitt på 2.8 mål! Av de 13 lagene som fullførte serien var det kun 3 lag som scoret flere mål enn Bærum. Vi har hatt 14 forskjellige målscorere, men på en klar førsteplass på toppscorerlisten har vi Carl Bytingsvik med imponerende 26 mål (på 19 kamper). Gratulerer!

Skal ikke bruke mye plass på dette, men må kort nevne at vi også er en av de lagene som slipper inn flest mål.

Oversikt over målscorere er gitt nedenfor.

Målscorere_2_halvdel

.

Hvordan har laget så oppført oss på banen? Vel, det har vært mange gule og røde kort og mange av disse kunne vært unngått ved mindre kjefting og klaging på dommer. Mest minneverdig (med negativt fortegn) er det et brødrepar som står for. Begge brødrene har i kamp tryglet dommeren om å få rødt kort. Og det fikk de! For ordens skyld, kun en av brødrene spiller på laget.

Gutter: det har vært en fornøyelse å være lagleder for JR-2 gjennom denne sesongen. Takker for samarbeidet og ønsker dere lykke til med uttak til JR-Elite og JR-2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *