JJR Bredde: Vi vant selv om kampen ble tapt

ØHIL jjr 2- Bærum jjr Bredde   3-1  (3-0)

Vårblomstene har alt kommet, russen er i gang med feiring og Kalvøya er bortimot klar for vårinvasjon av unger!

Endelig så starter også vår serie! Bortekamp mot jenter fra ØHIL på regntunge Jarmyra. Vi har vokst som lag utover vinteren, både i antall men også i spill.

Jeg har preket tålmodighet, og jentene skal berømmes for å både lyttet og gjort mine ord til handling.

Da er det klart for serieåpning for bredde!

Da er det klart for serieåpning for bredde!

Når kampen starter, så får vi verst tenkelig start. ØHIL er virkelig tent fra start, og de ruller ball i hatt med oss. Alt av spill foregår på vår defensive halvdel, og vi bruker alt vi har av krefter på å løpe, jage og slite mellom de gode pasningene som ØHIL-jentene slår seg i mellom.

Som i alle kamper og omganger vi har spilt sammen hittil, så slipper vi inn et tidlig mål. Klokka viser 4.42 spilt da de hvitkledde tar en fortjent ledelse.

Denne trenden fortsetter, og uret har knapt passert 10 minutter før mål nummer 2 sitter bak Siri i nota. Etter dette så tenkte jeg mitt, og vurderte å legge om til 5-4-1 (fra 4-4-2).

Uvisst om det er «Den hellige Ånd» eller et snev av Snåsamannen som går over meg. Uansett, så velger jeg å avvente for å se an hvordan jentene vil takle denne «Tyson-knockouten».

Det er sjelden jeg har gjort gode valg i livet, men det sies vel blant vise menn at «en gang skal være den første». Det er absolutt tilfelle her, og gradvis kjemper vi oss tilbake i kampen. ØHIL fortsetter å dominere, men de skaper stadig færre muligheter inne i 16meteren.

Helt på tampen av omgangen så får de sitt tredje mål, og banker inn den berømte spikeren i kista. Ingenting å si på det, og det finnes to grunner til at vi kun ligger under 0-3 til halvtid. Noe flaks, men samtidig så kjemper vi heroisk.

Vi ga virkelig alt i duellene!

Vi ga virkelig alt i duellene!

 

Pausepraten er enkel, for i tillegg til noen bytter, så går snakket kun ut på at vi skal tenke fremover, positivt og forsøke å spille sammen. Det hjelper sjelden å være negativ, sur og lei (bare spør bestemoren min), så fokuset ligger i å forsøke.

Et større svar på tiltale skal vil man måtte lete lenge etter!  La det være sagt tidlig og tydelig:  Vi er best på det meste fra første spark på ball.

I 1 omgang har vi et skudd på mål. Dette er allerede doblet når 2 minutter er spilt i 2omgang. Også gledelig er at det kommer av gode pasninger og at vi virkelig brenner for å spille sammen og med hverandre!

Vi har en rekke muligheter, men enten er keeper god og heldig, eller så mangler vi den siste touchen. Etter omtrent halvspilt kamp, så får vi en fortjent redusering. Dette målet kan med rette kalles for «arbeidsmål», for Adrianna gjør det meste på egen hånd. Hun jager en ball som er slått i bakrom, kjemper for hver centimeter og forstyrrer motspiller såpass at hun stjeler ballen og kan sette den kontrollert inn til side for keeper. Det er virkelig gledelig å se henne ta disse harde løpene og jobben for laget. Laget!

Forsvaret var ikke så involvert i 2 omgang.

Forsvaret var ikke så involvert i 2 omgang.

På slutten av kampen er kreftene borte, så de siste 10 er ikke noe fyrverkeri. Det ebber ut i et 1-3 tap, men etter den meget oppløftende 2.omgangen så føles det som en seier.

Når vi funker så godt som et lag, både i spill og samhold: Da er fotball moro

Jeg er veldig stolt av dere, og ryktene vil ha det til et jeg hadde en tåre i øyekroken. Det kan jeg med glede akseptere

En meget glad gjeng etter kampen! Med god grunn ;)

En meget glad gjeng etter kampen! Med god grunn 😉