JJR Bredde: Vår beste kamp noensinne

Bærum JJR Bredde- Jardar JJR    5-4   (1-1)

Jardar er vår nærmeste nabo og kampene oss i mellom er alltid spennende. Venninner på tvers av lag, men konkurrenter i «nuet» når kampene utkjempes! For de som husker vårkampen, så var det en rar match der det til slutt ble 4-4, men like gjerne kunne endt med hjemme-, eller likegodt, borteseier!

Man kan vel knapt beskyldes oss for å ha ligget i treningsleir før kampen. Riktignok har vi vært samlet, men det ble inntatt mer kalorier enn hva som ble forbrent. Donuts, burger og annet amerikansk hadde vært på menyen i (mer eller mindre) hele høstferien.

Gledelig er det at vi faktisk er alle klare til denne kampen+ superfan Silje som ga oss «boost» fra sidelinjen! Ingen lånespillere, om man ser bort ifra superspiss Julia (fra 01) + Hannah som er vår egen freelance-spiller.

Rett fra avspark så er Jardar lynhurtige ut fra startblokka. De kommer opp på venstre side, og forserer alt av våre spillere. Elisabeth møter spiss, som velger en avslutning. Den er plassert forbi vår eminente keeper, men den treffer stolpen og spretter ut igjen. Vi unngikk en marerittstart der.

jardarjenter

Kampen jevner seg ut etter det, og det er vi som tar ledelsen når Siri fører ballen på midten. Hun jogger 5 meter, 10 meter og 15 meter, for så press på seg, da slippr hun PERFEKT ballen i bakrom til Adriana som ikke treffer noen stolpe! Hun setter den i mål. Rolig, kontrollert og enkelt!  1-0 og Gul ledelse.

Jardar kjemper seg tilbake, og utligner rett før pause. Så det står seg med 1-1. Et fair resultat sett på spill og sjanser.

 

Pausepraten er enkel. For vi gjør så mye bra. Det er kun marginer som vil skille oss fra de. Den ene eller andre veien.

Vi gjør noen bytter (du verden så godt det er å kunne skrive akkurat det). Så folk får seg en velfortjent pust på benken.

Det jeg trudde og sa i pausen slo (faktisk, blind høne finner også korn) til i 2.omgang. Det er jevnspilt.

Denne gang er det våre blåkledde venner fra naboklubben som tar ledelsen. Der og da vet jeg ikke hvordan resten av kampen ville bli etter en baklengs, men vi har vært igjennom flere tilsvarende kamper før og alltid svart på samme måte: Med å fortsette vår iherdige jobbing!!

Den betaler seg, for vi blir bedre og bedre. Vi spiller vår beste fotball får året, og antagelig noensinne. Kombinasjonen Tuva og Thea er dynamitt, Elisa er briljant teknisk, Siri vet vi er knallgod. Så hele midtbane 4-ern er skapende og samspillende. Vi ruller opp angrep etter angrep der det er mange trekk og bevegelser.

Fint bilde og fint spill i 2.omgang.

Fint bilde og fint spill i 2.omgang.

Så kommer målene også som et produkt av dette. Vi utligner til 2-2 ved Julia. 3-2 kommer på tidenes hardeste skudd fra Tuva, før Adriana setter sitt andre mål for dagen, og vårt fjerde.  4-2 etter ca 75 minutter. Skulle det holde inn?

For i vårkampen så ledet Jardar med samme margin (3-1) før vi tok en sluttspurt og det hele endte 4-4. Denne gang var det gjestene fra Bjørnegård som sto for samme spurt. De reduserer til 3-4 etter litt frem og tilbake i vår 16-meter.

Drama er skapt og den blir bare større jo nærmere slutten vi kommer. For de har fått blod på tann, skaper, presser og gjør seg gjeldende på banen. Klokka tikker av sted, men langt ifra fort nok. Det er kun 7 minutter igjen da Jardar klarer å utligne til 4-4. Jubelen er det ikke noe å si på, dagens (hittil) største jubelscene er et faktum.

Nå er det Jardar som er best. Tiden er knapp, og vi er mest på egen halvdel. 5 min igjen, så 4 min, 3 mon ….og DA:

skjer det!!  En sjelden lang ball slås opp. Nora Solstråle er byttet inn, hun leser pasningen omtrent som hun leser spanskleksene. Muy bien!  Ballen går over midtstopperne som er høyt oppe i banen (grunnet bra Jardar-press). Havner ned på foten til Nora som så setter i gang et kappløp mot mål.

Det går fort, for Jardar sine midtstoppere blir distansert på samme måte som en viss norsk langrennsløper gjør etter bruk av «lepomade».  Det er kun et hinder igjen. Keeperen.   Hun møter og gjør målet mindre. Nora løfter blikket, ser at det er god plass til høyre for keeper og lader foten…

Skuddet er langs bakken og er ikke så hardt. Allikevel nok til å passere keeper. Den nærmer seg stolperota som Jardar traff i 1.omgang. Den er så nære, så nære med å treffe stolpen, men den gjør ikke det. Den går over streken, men HELDIGVIS PÅ RIKTIG SIDE AV STOLPEN OG I MÅL!!

Vi kan juble, og du verden for en jubel! Dette var et av de spesielle øyeblikkene man vil huske i lang tid fremover. Det ender også med en 5-4 seier, og vi kan juble ennå mer.

Dagens glade gjeng!

Dagens glade gjeng!

Hadde jeg kunnet danse, så skulle jeg holdt show. For jentene på banen viste seg virkelig frem i dag!  Dette var en lagseier, der alle bidro!  I tillegg var det kun egne jenter som spilte og det gjør det enda mer gledelig!

Nå venter årets «letteste» bortekamp, som spilles mot Kolbotn. Vi satser på en fargerik (spoileralert til de som kommer) opplevelse!!