JJR Bredde: Samhold nøkkelen til en god prestasjon!

Bærum JJR Bredde- Langhus JJR  1-1  (1-1)

Glimrende forhold sto kun i skyggen av at vi hadde mange jenter som strålte denne dagen! Da mener jeg i alle betydninger av ordet:  humør, innsats og ferdigheter! Vi var alle på samme lag i dag.

Tillatt meg tidlig, men tydelig, si: TUSEN TAKK til 01 som bidro sterkt!   De var:Helene, Mathilde «Tilla», Maren, Alma Johanna og Alma.  Det var moro å bli bedre kjent med dere som trener (og ikke bare dommer). Gode holdninger og med egne medbrakte supportere! Slikt blir det Gul stemning av!

Tiril i duell. TØFF!

Tøffe dueller!

Så til kampen. Stedet var alltid vakre Kalvøya, som tross for cup og varme, fortsatt holder seg godt. Omtrent som Meryl Streep!  God, gammel årgang!

At vi er så mange er uvant, og skapte litt hodebry mtp tilstrekkelig spilletid til alle. Etter beste evne forsøkte jeg å ta hensyn, så får dere tilgi en enkel bondegutt som engang ikke er odelsgutt fra innerst i Hedemarken!  Kampen starter oppløftende og vi har mest spill det første kvarteret. Det spilles og sentres og vi involverer hverandre på fint vis. Stundom (som det het i Hamsun sine dager) kom vi også til avslutninger. Fra ulike avstander og vinkler så tester vi lykken, men en god keeper og bom gjør at vi ikke får tidlig uttelling.

Vel, så lang tid tok det ikke. Vi skåret riktignok først. På en pasning fra midten og opp til Mathilde «Tille». Hun viser oss at hun har krutt i foten og vi tar ledelsen 1-0. Skuddet er godt plassert nede til venstre for keeper.

Etter hvert så kommer de beige (?) fra Langhus inn i kampen. De byr så absolutt opp til dans, og de utligner etter at spissen dems gjør det meste på egen hånd. Et hardt skudd fra kort avstand er alltid vanskelig for keeper. Så også i dag, og dermed balanse i regnskapet. Nå kommer de langtveisreisende med et veldig press. Spillet er mest på «feil» halvdel. Vårt forsvar er derimot villig til å danse, selv om musikken er feil. Vi holder ut, og rir av stormen.

Så til pause er det 1-1. Det kan vi så absolutt være fornøyde med. Nå er det tid for hvile, vann og bananer. Pluss ros, for det fortjener dere alle!

Pauseprat i idylliske omgivelser

Pauseprat i idylliske omgivelser

Før 2.omgang og mye underveis i så må vi bytte. Det reduserer flyten i spillet, og vi spiller noe dårligere. Det blir ingen dans på roser, men vi holder fortsatt nesten samme takt som valsen i 1.omgangen.

Spesielt i siste halvdel i omgangen så kommer ønsker om å bytte. Slitne hoder, kropper og kjenning til skader. På enkelte plasser har vi dårlig dekning, så vi må improvisere litt hvor man spiller. Vi løser det overraskende bra, og nok en gang viser jentene fra 01 seg verdifulle. De sier «ja klart jeg hjelper til der» og viser ved handling at de trøkker til!

Kamp om ball. Vi ga alltid 100 %

Kamp om ball. Vi ga alltid 100 %

Det ender 1-1, et resultat som er rettferdig og derfor gledelig for oss. For sett kampen under ett, så spilte vi tidvis fotball, mens 100 % innsats var selve fundamentet. Kombinasjonen er at vi rett slett har utviklet oss. Det kommer (mest av) fordi dere alltid er positive og ivrige!

I dag venter ny kamp, mot nabo Jardar. I fjor fikk vi en smell med 5-0 tap, i dag satser vi på en velsmakende revansje!