JJR Bredde: Lærerikt tap mot Jardar

Bærum Jr Bredde- Jardar Jr 1-4 (0-1)

Vår andre kamp fort året, mot blåkledde jenter to steinkast fra Kadda. Nemlig Jardar. Vi blir enige om før kampen å gå ut i 4-5-1, det for å forsøke å ha ballen mer og vinne dueller der spillet (som oftest) foregår mest, nemlig på midtbanen + –

Det fungerer helt ålreit, men vi slipper inn to raske mål i begynnelsen av kampen. Jardar har en rask spiss og hun løper like lett fra alt som Northug (dessverre) gjorde under Falun. Da blir det vanskelig for Siri å redde.

Men det gledelige selv om resultattavla viser 0-2 i negativt fortegn er at jentene på ingen måte gir opp. De løper, tar returløp og forsøker etter beste evne å skape muligheter. Og sant skal sies, vi skaper en rekke muligheter. Det er kun den siste magiske touchen som hindrer oss fra å skåre i 1.omgang

Det kommer en mengde bytter litt over halvveis i 1.omg, for etter den enorme innsatsen som er lagt ned, så blir det mange «Brink-bein».

Vi holder stand til halvtid, og kan spise frukt med god samvittighet mens vi gjør noen små endringer taktisk.

2.omgang starter som første. Det er jevnt i spill, men Jardar er bedre på avslutninger. Det resulterer i en kjapp goal, og opp i en 3-0 ledelse.

Fra nå av og ut kampen så merker vi at det blir stadig tyngre for oss, mye går kun via midten. Det er jo oftest der det er vanskelig å få til noe, for mange bein betyr at det blir en «israelsk mur» som er vond å trenge forbi.

Noe av det positive i kampen er at vi som sagt står på, og med drøye kvarteret igjen får vi betalt i form av en goal. Et skudd fra Ebba reddes av keeper, men vår nyskolerte utespiller Elisabeth setter inn returen. Det er viktig å lukte retur, og Elisabeth er her beviset på den påstanden

Alt i alt: Jeg føler vi fortsatt har noe å jobbe med når det gjelder pasninger og samspill. Det skulle på sett å vis bare mangle, vi er et nykomponert lag der mange knapt har rørt en (5er-)ball før.
Vi jober bra, har fint oppmøte på treninger og jeg føler at smilet sitter løst blant jentene. Og skal vi klare å komme oss videre, så ligger nemlig trivselen i bånn for at vi skal ha en kultur der vi stadig presterer bedre»

Spesielt moro å se den gode innsatsen og ferdighetene til Hedda W og Kristin, samtidig som Hedda «O`Shaugnessy» og Laom tar raske steg mot å bli bedre spillere!

Sees på tirsdag jenter!