JJR Bredde: Jevn kamp mot Vålerenga

Vålerenga JJR Bredde- Bærum JJR Bredde  3-0 (1-0)

I fin sol, nylagt kunstgress og med jentenes sedvanlige gode humør, så var vi rustet til kamp mot blåkledde «Enga»-jenter. Ordet rustet er ikke tilfeldig valgt, men det må tolkes i en vid betydning. For vi hadde sykdomsforfall, eksamensforfall og nesten så jeg følte at vi hadde forfall fra noen som skulle lete etter Amelia Earheart.

Vi starter kampen ganske lovende, og burde satt både en og to, hvis ikke fotballstøvlene var ladet med løskrutt.

Gradvis utover omgang så får Vålerenga til mer av sitt eget spill, og de er gode med å spille langs bakken. De skaper ikke all verden, og underholdningsverdien på kampen var vel som å se sesong 12 av «Finske Talenter»

Med drøye 10 minutter igjen så tar jentene fra Oslo øst ledelsen på en lobb, og det er for så vidt ok det. Men det føles bittert som sur vin allikevel, for vi var virkelig gode den første halvtimen.

Resten av kampen er omtrent som å se en kurve over gresk økonomi de siste 10 årene.  Med andre ord så er kurven i fritt fall.

Den samme utviklingen er det med kreftene våre. Det er fullt forståelig, og vi har få innbyttere. Slik sett gir det all mening at den siste halvtimen av kampen er vår svakeste. Det er intet å henge med hode for, for vi viser at vi kan spise kirsebær med de fleste i gode perioder av kampen.

Det som er bra å ta med seg videre fra denne kampen er innsatsen, valgene vi tar med ball og at pasningsspillet blir stadig bedre.

Videre vil jeg spesielt berømme Hedda Moltu Byrne. Hun ble en del av laget for noen måneder siden, og hadde knapt rørt en rund ball før det (eget utsagn). Nå har hun tatt kjempesteg, og er både en duell og pasningsspiller vi kan stole på!

BRA Hedda 😉

Vi kjører på med en (ønsket) ekstraøkt på lørdag kl 10, så satser vi på at flere er med i neste kamp (onsdag 27. mai 2015 kl. 20:15 mot Oppegård)