JJR Bredde: Få i tallet, men sterke sammen: E pluribus unum

Bærum JJR Bredde-Lyn JJR Bredde 2-0 (2-0)

Vi har stadig blitt sat på prøver denne sesongen, og vi har svart på samtlige. Denne gangen så skulle vi teste oss mot Lyn, men vi så lenge ut til å ikke kunne stille lag. SATS spiller selv mange kamper, skader og annet som gjorde sitt til at vi tenke alternativt, og vi fikk lånt fra den blide 2000-gjengen.

Liv, Ane, Mia og Maja stilte opp, og vi må ikke glemme sjefen selv: Adrianna. Så det ble lag, og vi var klare for kamp.

I og med vi hadde så mange sentrale forfall, så ble vi nødt til å flytte spillere på uvante plasser. I hele år har jentene vært positive, og denne kvelden var intet unntak. Julie blir «spielfuhrer» og midtstopper mens Adrianna er innom de fleste posisjoner i løpet av kampen. Kort sagt så ble de nærmest kasta rundt som non-stop på en taktikktavle.

 

Mange tette dueller, her ved Adrianna

Mange tette dueller, her ved Adrianna

 

Kampen starter med et lite Lyn overtak. De spiller fin fotball på midten, og pasningskvalitet er god. Når vi begynner å løpe i mellom, så blir jeg bekymret. For jeg vet at i hele 2.omgang er vi maksimalt 11 spillere, og krefter er valuta. Heldigvis så kommer vi mer inn i kampen etter hvert som klokka tikker av sted. Spillet jevner seg ut, mens det er vi som står for de største sjansene. Vi klarer også ved to anledninger å skåre, begge ved Maja. Hun løper som et lyn, og har også en god touch. Så begge gangene hun er alene med keeper så blir det mål!

Her mål nummer 2!

Her mål nummer 2!

2-0 til pause er bra! Nå takker Maja og Mia for seg, og nå venter en kraftanstrengelse venter oss i 45 minutter.

Vi henter krefter i bananer, sjokolade og i kjelleren!

Vi henter krefter i bananer, sjokolade og i kjelleren!

Lyn starter med ball, og denne omgangen blir veldig motsatt av den første. Her tar Lyn-jentene mer og mer over, og maler på. Vi blir slitne, og jo mer kampen varer, jo mindre er vi med. Samtidig, og veldig gledelig, er det at vi klarer av den defensive biten godt. Hardt arbeid og returløp er oppskriften, og vi gjør denne delen til fulle!

Hedda, Liv, Julie og Roma er tett som en tollmur for landbruksvarer, og det av skudd som slipper forbi stopper Ane på trygt vis.

Så vi klarer å holde kampen ut med 0 baklengs. Noe som er første gang for vår del.

Det er mye gledelig ved denne kampen. Først og fremst, så viser vi samhold og en imponerende arbeidsmoral. Det er fundamentet for alt vi gjør, og nok en gang så takler vi utfordringene (få spillere) på beste vis!

Videre så løfter mange av spillerne seg et hakk i prestasjonene. Julie gjør en trygg kamp som midtstopper. Hedda er arbeidsmaskin og slår også en glimrende pasning på 1-0 målet vårt. Roma er god både på midten og i forsvar. Emilie gjør en viktig jobb på kanten i 2 omgang og vinner ballen ofte når vi blir presset bakover.

Allikevel er det to ting som varmer meg i høstmørket. Det ene er at Mie er så godt som tilbake! Hun spiller halve første omgang, og i pausen så forsøker hun seg på nytt. Ikke bare spiller hun hele 2.omgang, men hun utgjør en viktig forskjell med sin tøffhet, taklinger og evne til å lese spillet!  Det er veldig bra for oss alle at steintøffe Mie er på banen, velkommen * 1000 skal du være!

Glade jenter etter en god prestasjon

Glade jenter etter en god prestasjon

Dernest: 2000 jentene er delvis nevnt. De fortjener dog mer enn bare å være nevnt. Det utgjør tungen på vektskåla!  Ane er trygg som keeper, og Liv er en ressurs for oss både som back og midtstopper. Spilleklok og sterk i duellspillet.

Så har vi alltid sympatiske Mia, som sa ja minutter før avspark. Hun jobber 100 % og er med på å skape en rekke farlige sjanser.

Sist, men ikke minst, så har vi Maja. Hun skårer to, og slik sett er hun den som avgjør kampen. Men samtlige Gule skal være stolte av det vi gjorde under tøffe omstendigheter denne kvelden!

 

Vi var to lag, men fungerte som ett!» Av mange, en. E pluribus unum!