Jenter Jr: Fighterkamp!

Bærum Jenter Jr- Amasone Jenter Jr 2-1 (1-0)

Den enes brød, den andre død! Vi får god hjelp av Damer A som selv ikke kan spille kamper. Spesielt i dag var det kjærkomment, da vi hadde flere forfall enn vanlig!

Amasone stilte kvinnesterke og er et lag vi ofte har tapt mot. Så vi visste dette ble en real utfordring. Slikt liker vi!

Det blir en fysisk kamp, aldri stygt, men her er det 22 jenter som vet å bruke fysikk. Uvant for våre, men vi står fint i vår egen lille «Hundreårskrig».

Tett kampen om ballen

Innledningsvis så er det vi som skaper mest, men det tar 28 minutter før det blir «fali». Til gjengjeld så er den muligheten såpass stor at lagets toppskårer Emilie W T bringer oss i ledelsen 1-0.

Nå kommer det sjanser begge veier, men avslutningene står ikke i stil til resten. Det betyr at vi kan varme oss med 1-0 til pause

Ny omgang, samme type kamp!

Jeg vil driste meg til å påstå at vi er marginalt bedre sett under ett. Vi har hakket vassere sjanser og hakket bedre spill. Sånn sett er det jo fortjent når Vilde S bruker skuddfoten og øker til 2-0 med halve omgangen igjen. Der og det var to ting sikkert: Vi følte vi hadde kontroll på kampen, og vi hadde bruk for mormors lappeteppe som aldri før!

Høsten er kommet- for å bli?

Men Adam og Eva var 40 dager i Paradis (Edens Hage) ifølge Bibelforskingen. Vi var 8 minutter med samme type lykkefølelse. Da kommer «slangen» i form av redusering for de rosekledde (kretsens peneste drakter?) gjestene.

Så nå er det behov for noe beroligende. Dessverre var kiosken stengt, og nærmeste Kiwi hadde også stengt for varer av den sort (etter kl 20). Så vi fikk bare la det briste eller bære!

Takket være god kollektiv innsats så bærer det seg av! Forrige kamp tapte vi noe ufortjent, i dag havnet terningene på vår side!

Takk nok en gang til Damer A som hjelper oss sesongen igjennom! Takk til publikum som droppet reprise av «Skam» på NRK 3! Det varmer med støtte og tre poeng!

Nok en god kamp av Emilie W T