Jenter junior: Bli med oss i sesongen 2020! Godt sosialt miljø, spennende opplegg og gode spillere!

Vi på Jenter junior ønsker deg velkommen til prøvespill for sesongen 2020! Er du født mellom 2001 og 2004, så les videre:

Hvorfor skal du velge oss? Vel, vi er en veldig god kombinasjon av gode spillere, sterkt samhold og et unikt sosialt opplegg

Sportslig: Vi ble nr 2 i J17 serien i 2019, det med overvekt av 03 og 04 spillere.

Vi vil trene 2-3 ganger i uka. Oppmøte er frivillig, så om skole, jobb eller annet hindrer så er det ok. Treningene vil være 2/3 øvelser, 1/3 spill i hovedsag + en ren fysisk styrkeøkt innendørs vinterstid (Sandvika Videregående).

Det vil være frukt+saft på treninger og kamper!

Sosialt: Laget har et klart fokus på at det skal være gøy. Derfor kommer vi til å ha jevnlig aktiviteter sosialt (curling, Kendo, fellesmiddag etc).

Videre så har vi fått grønt lys på å reise på en skikkelig (fotball)-tur i sommer. Foreløpig ikke avgjort om det blir KINA, USA, eller annet spennende. Treneren har gode erfaringer med slike turer gjennom mange år allerede.

Fem Bærumlag har vært på Kinatur allerede! Nå er det mulig for J17

Hva skiller oss ut fra andre lag: Spillerne får påvirke det meste av opplegget, sportslig og sosialt. Så dere vil oppleve at dere aktivt kan påvirke treningshverdagen!

Som nevnt allerede så skal vi på skikkelig (fotball)-tur til sommer. Kina, USA eller annet spennende og annerledes. Slike turer har med stort hell blir arrangert fra klubben siden 2012.

Kampreferater med bilder, premier på utvalgte treninger og opplegg med speaker/musikk på kamper!

Vi håper DU har lyst å sjekke ut hvordan det vil være på jenter 17 i sesongen 2020!

Ta kontakt med:

Trener: Erik Massimo Herstadhagen 916 916 95 / erikmassimo@gmail.com