J02 sesongen 2016

Lagbilde 2

Nå er vi nesten ferdige med sesongoppkjøringen og ser frem til en begivenhetsrik sesong. Vi har allerede sikret oss 3 pokaler gjennom vinterligaen. Vi var i finalen i pulje A, B og C. Vi brukte vinterligaen i stede for treningskamper og det begynte på en fantastisk måte med 11-0 seier over et litt svekket Heming. Det resulterte i at Heming trakk laget sitt og vi ble tilbytt plassen deres. Den valgte vi å takke ja til som et samarbeidsprosjekt med J03. Vi stilte med breddepreg på alle lagene og det gjorde at vi tapte 2 av finalene mot Stoppen og BVH, men samarbeidet med J03 gikk hele veien med en imponerende 8-0 seier over Jutul i finalen.

Vinteren har ellers vært fylt av god trening og ivrige jenter som begynner å bli klare til sesong. 8 av jentene har også trent og spilt med Landslagsskolen (SUP) gjennom vinteren. Det er også mange av jentene som har fått matchet seg i J16, både i NM og i Legea Notodden Elitecup.

Nå er påsken ferdig og sesongen like rundt hjørnet med sesongstart så tidlig som 6. april. Vi skal spille i J15, 1.div og i J14, 2.div denne sesongen. På grunn av at vårt eget J15 lag spiller i 1.div også, så er vi satt opp i avdelingen på andre siden av byen. Dette kommer til å bli en knallhard erfaring for jentene med mange av landets beste J15 lag, men det er tøff matcing vi er ute etter.

Vi skal også på treningsleir 15-17 april i Br.dal med treninger, treningskamper og tilhørende sosiale arrangementer. Vi er innvitert til Nordic Invitational Cup i Tyresø, sør for Stockholm 5-8 mai og det er den største testen vår så langt. Det er så nærme vi kommer Nordisk mesterskap i alderstrinnet. Det er de beste lagene i Norden som blir invitert og vi gleder oss til å matche oss der borte.

Sommerens høydepunkt blir Dana Cup, hvor vi stiller med 2 lag og gleder oss allerede masse til den turen. Vi er jo tittelforsvarere i HamKam talentcup og må jo dit for å forsvare tittelen i august. Dette sammen med OBOS og Adidas Cup (finale i fjor), så blir det mye å glede seg til, frem til vi avslutter med en høstcup som tradisjon. Heia Bærum J02!