Jan Derek Sørensen ny hovedtrener G2001 Sats

Bærum Sportsklubb er svært tilfreds med å kunne annonsere at Jan Derek Sørensen (f.1971) nå er tilknyttet ungdomsavdelingen som ny hovedtrener for satsningsgruppen G2001. Jan Derek kan se tilbake på en karriere som fotballproff med bl.a. 3 norske seriemesterskap med Rosenborg, Champions League-spill, Bundesligamesterskap med Borussia Dortmund og et titalls landskamper for Norge.

JD_G01Etter at Jan Derek la opp som spiller på toppnivå i 2009, har han hatt fokus på spillerutvikling av barn og unge – gjennom trenerengasjement i bl.a. Ready og Bærumsløkka. Hans fokus i Bærum Sportsklubb vil være spiller- og talentutvikling med langsiktig fokus – som er i tråd med sportsklubbens sportslige målsetninger og posisjon som utviklingsklubb. Vi ønsker ham hjertelig velkommen til klubben.

Som en naturlig følge av Jan Dereks inntreden vil sportsklubben nå revitalisere sitt 2001-kull, som frem til nå har hatt en relativt beskjeden spillerbase. Vi er derfor og samtidig svært glade for at flere spillere fra Bærumsløkka G01 umiddelbart også slutter seg til Bærum Sportsklubb. Denne spillergruppen vil gi klubben et svært godt fundament for å oppnå den ønskede utvikling for G2001.

Disse spillerne vil i tillegg til å fortsatt trene og spille under Jan Dereks ledelse, også utvikle seg sammen klubbens eksisterende spillergruppe og etter hvert flere ivrige 01-spillere. De er motivert av å bli en del av et større miljø og kunne dra fordeler av de utviklingsmuligheter en større klubb vil gi. Sportsklubben ønsker Løkkagutta 01 velkommen til Kadettangen.

Det er viktig å understreke at disse prosessene er avstemt med Bærumsløkkas ledelse, som har vist seg meget samarbeidsvillige og kun hatt fokus på spillernes behov og ønsker.

Ytterligere interesserte spillere med ambisjoner om satsningsfotball bes skriftlig oversende sine kontaktinformasjoner til klubbens daglige leder på e-post: tommy@ebs.no. Ytterligere informasjoner om G2001 vil legges ut på Junioravdelingens websider i løpet av kort tid.