J99: Videre til 2. runde i OBOS Cup

Kjelsås Bærum 0-1

Lørdag, møtte jentene Kjelsås i den første runden av OBOS cup.

Vi stilte med denne troppen: Frida, Hedda Siri, Kamilla UD, Julie?, Pernille, Brun, Alise, Sayna, Line, Olsen, Edel, Maya og Kristine.

Kampen ble spilt på Kjelsåsbanen i styrtregn, sol og temperaturer mellom 16 og 26 grader.
Første omgang var en tett og jevnspilt affære. Forsvarsspillet(Alise, Siri, Edel og Hedda) satt godt og de hadde stort sett kontroll på Kjelsås angriperne. Med unntak av at det ble gitt bort 14 cornere til Kjelsås, hadde de ikke mange sjansene på mål. Vi tapte for øvrig cornerstatistikken 14-3. Det må nevnes da kampen potensielt kunne avgjøres på nettopp dette ved uavgjort etter eo.
Midtbanen (Kamilla UD, Olsen, Brun og Maya) hadde overtaket på midtbanen og laget spilte bra pasningsspil,l hvor vi fikk ballen ut på kantene gang på gang. Det kom flere gode innlegg fra kantene som «nesten» traff spillere i boksen. Spissene (Pernille, Line, Sayna og Kristine) jobbet godt men traff aldri godt nok med den berømte tåa i første omgang. Mye nesten, med andre ord. Det stod 0-0 til pause.

Kjelsås var et solid lag med gode spillere på alle plasser uten å overbevise fremover mot våre jenters solide forsvarsspill. Vi derimot fikk til enda mere spill i 2. omgang og det lå et mål i «luften».  Etter en flott gjenvinning fikk vi vridd spillet ut på kanten til Maya, som enda en gang fikk lagt inn en høy fin ball foran mål. Denne ballen gikk over keeper og havnet hos Pernille som fikk skjøvet den over linjen.
0-1 til Bærum midtveis i omgangen. Et par minutter senere ble det «massevelt» midt på banen. Hedda fikk seg en kraftig smell, men er tilbake om et par uker etter behandling med isposer og en tur til legevakten.

Kampen endte 0-1 til Bærum, som da er videre til runde 2. i OBOS Cup.
Gratulerer jenter.