J99: Suveren puljevinner i Adidas Cup

Notodden-Bærum 0-3

Da var tiden kommet til siste kamp i puljespillet i Adidas Cup. Vi havnet i en pulje med 5 lag og la oss si det med en gang. Jentene er ubeseiret puljevinner. Resultatene ble som følger.

Amasone Bødalen- Bærum        0-7
Bærum-Hønefoss                           2-1
Bærum-Lillesand                             3-2
Notodden-Bærum                         0-3
12 poeng og 15-3 i målforskjell.

 

Den siste puljekampen ble spilt søndag i Notodden. Vi stilte med følgende tropp:
Frida, Edel, JB, Hellan, Heidi, Berg, Maya, Kristine, Sandra, Angermo, Pernilla, Olsen, Vangsnes, Mimi og Cornelia.

Notodden viste seg å være bunnsolide. De stilte et godt lag med gode spillere i alle posisjoner. Med seier ville de blitt nr. 2 i gruppen og det visste de godt. De gikk ut i 110 og prøvde å stresse Bærum til å gjøre feil til egen fordel. Første halvdel av 1. omgang greide Bærum allikevel å spille pasningsspillet vårt, noe som gjorde at Notodden ble løpende mye imellom. Jentene våre lot seg ikke stresse for midtveis i omgangen. Da ble det litt for hett, lite rom og lite tid gjorde at det ble mye balltap og gjenvinning fra begge lag, duellspill med andre ord. Forsvaret(JennyB, Cornelia, Edel, Heidi og Berg) fikk rensket unna det som kom før de kom over 18 meter. Frida i målet hadde ingen problemer med å ta skuddene som da, stort sett, kom fra langt hold. Midtbanen vår (Angermo, Maya, Pernille, Kristine og Hellan) måtte kjempe hard på midten, men var flinke til å variere spillet mellom kantene og sentralt. Vi fikk til mye innlegg fra kant samtidig som vi også fikk skutt eller prøvd gjennomspill i midten.
Angrepet(Vangsnes, Sandra og Mimi) var aktive og en prøvelse for et godt Notodden forsvar.
Det ble en jevnspilt omgang og 0-0 til pause.

I pausen snakket vi om at vi ikke skulle la oss stresse, «ha is i magen» og spille spillet vårt. Vi ønsket å bruke kantene våre mye for å utnytte rommet der og for å skape mere rom i midten. Vi så også at Notodden hadde brukt mye krefter i 1. omg. Og skjønte at vi ville få overtaket om vi greide å spille ball.
Det gjorde vi …
Etter flere angrep fra begge kantene fikk vi en corner som endte i klabb og babb foran Notoddens mål. Mimi fikk tåa på en løs ball og fikk pirket ballen over linjen via en Notodden forsvarer. 0-1 BSK.
Vi var best i 2 omgang. Etter å ha brukt kantene mye ble det plass i midten og Kristine fikk ført med seg ballen til 19 meter og fyrte av et skudd som gikk over keeper og i nota, etter halvspilt omgang. 0-2 BSK. 7 minutter før slutt fikk jentene til gode kombinasjoner. Forsvar, sentral midtbane, venstre kant og til Hellan (sentral midtbane). Hun fyrte av et skudd fra 14 meter som gikk lavt forbi keeper, og i mål. 0-3 BSK.

Vi gratulerer jentene med en solid seier i Notodden og plass i 1/8 finalen.
Vi møter Raufoss hjemme i september. Løp og kjøp billetter!!