J99: Sterk borteseier mot Ski

Ski-BSK 0-2

Ski-BSK 0-2

Tirsdag var det klart for 4 serierunde for J99 i J98.1 serien,  mot Ski, på bortebane.
Fin dag for fotball med 20 grader på en gammel hard kunstgressbane.

Bærum startet kampen godt. Spillet satt og med god pasningskvalitet og bevegelse.
Etter flere gode muligheter ble et nydelig angrep med kombinasjoner fra  Angermo, Sandra, Kamilla V satt kontant i mål av Pernilla som fulgte opp på bakerste stolpe. Ski-BSK 0-1.
Stadionuret viste da 18 minutter.

Ski er et meget robust lag som er veldig flinke til å komme i hurtig press over hele banen. De er også flinke i banespill sentralt og kommer seg til mange skuddmuligheter.
Resten av omgangen ble derfor dominert av duellspill. Midtbanen vår (Angermo, Kristine, Julie og Pernilla) kjempet godt i duellspillet og sammen med forsvaret (Berg, Edel, Heidi, Jenny B) ble forsøk etter forsøk på gjennombrudd stoppet. De sjansene Ski kom til var stort sett skudd fra 20 meter som enkelt ble plukket opp av vår sisteskanse(Frida).

Mot slutten av omgangen falt fokuset på eget spill litt og vi ble trykket tilbake på egen halvdel. Duellspill og innsatsen gjorde at vi fortsatt holdt en relativt komfortabel 0-1 ledelse til pause.

I pausen snakket jentene om å holde fokuset, bedre kommunikasjonen og øke lagånden.
Det så ut som om dette fungerte bra. Spillet satt bedre og BSK varierte med å brette spillet ut på kantene, benytte de små rommene sentralt  og benytte bakrommet. Duellspillet var like bra som i første omgang så Ski kom ikke til de aller største sjansene samtidig som vi også slet med å komme oss helt igjennom forsvarsrekken til Ski. Tidlig i omgangen kom Elin inn for Jenny B på backen, mens Maya kom inn på kanten for Pernilla. Julie og Sandra bytte plass (spiss, sentral).
10 minutter før slutt jager Julie en lang ball fra forsvaret. Hun er plagsom for Skis forsvarspiller og når de kommer inn i 16 meteren må Ski’s back benytte strake armer for å dytte henne unna.  Det er en klar straffe. Siden Julie var den som ble forulempet er det Kristine som legger ballen til rette.
Straffen legges hardt nede i venstre hjørne, 0-2.
Kampen ebber deretter ut uten de helt store sjansene til noen av lagen.

En sterk seier arbeidsseier av jentene.
Gratulerer med 3 nye poeng !!