3.plass for J99 på elitecup i Kalmar!

 

WP_20130707_014-779186

 

 

 

 

Les mer om elitecupen i Kalmar for J99

Torsdag satte J99 kursen for Kalmar, en biltur på 70 mil – maaaange timer!

Vi har bodd på den lokale skolen i Lindsdal hvor spillere og manager Anne Gro har bodd i et stort klasserom, mens det fantastiske trenerteamet har bodd ved siden av. Maten er høydepunktet der vi bodde, fantastiske måltider hver eneste dag – en stor honnør til damene på kjøkkenet!

Sportslig ble dette utrolig bra. Vi har møtt Sveriges 5 beste lag, spilt tøffe, tette og jevne kamper hver eneste gang og erfart utrolig mye. Jentene har vist en profesjonalitet som det står stor respekt av. De har vært flinke til å restituere, spise godt, drikke nok, sove tilstrekkelig og mobilisere krefter og motivasjon til hver eneste kamp.

Vi spilte bronsefinale søndag formiddag, en kamp vi vant enkelt 3-0 – det burde vært så mye mer! Vi fikk tilbakemeldinger fra cupledelsen, trenere og lagledere på hvor god fotball vi spilte, hvor gode jentene våre er og hvor rart det var at vi ikke spilte finale – det kan vi takke dommeren i semifinalen for!

Vi ønsker å takke Lillesand som vi lånte 2 fantastiske jenter fra, Sofie og Vilde. De kom fra Lillesand på onsdag for å trene med oss og har vært med på cupen.
To utrolig gode fotballspillere, samt to herlige jenter som skled rett inn i gruppen. Vi håper å se begge to igjen ved en senere anledning!

Sosialt har jentene hatt det fantastisk, vi har en lagleder som organiserer, legger til rette og ordner omtrent alt – da er det enkelt å være på tur!

Nå venter ei ferieuke for jentene, før vi starter oppkjøring til Dana cup – hvor vi stiller med 30 jenter og 2 lag! Vi gleder oss enormt!