J98 videre i Adidas cup med finspill

J98 vant J14-klassen i Adidas cup 2012, nå er vi klar for 1/8-finale i år.

J98 vant J14-klassen i Adidas cup 2012, nå er vi klar for 1/8-finale i år.

Sandvika stadion man 6.5 kl 18:00 Adidas cup kl J15/16 (R1): Bærum-Korsvoll 3-1 (1-0). Jentene viste frem virkelig godt spill på stadion på denne fine mai-kvelden og publikum på tribunen koste seg. Samspillet satt slik vi vet de kan og gjestene fikk sjelden låne ballen. Dette var siste kamp i gruppespillet, dermed har vi to seire og ett tap, dvs 6 poeng, og 14-5 i målforskjell. Det er godt nok til å få en av de to plassene i gruppa som gir oss 1/8-finale i september.  Her er Haralds grundige kamplogg:  «98 laget hadde i dag hjelp av Pernilla, Kristine og Julie fra 99 og Alex fra 96 laget (97 spiller). La det være sagt med en gang, laget var flere hakk opp fra Ski kampen. Bedre bevegelse og pasningsspill.   1. omgang. Etter 4:40 kommer første sjanse. Fin stikkpasning fra Astrid til Alex men skuddet like utenfor. Bra start! 12:20 vi har corner, klabb og babb i feltet, Alex viser klasse og banker inn 1-0 fra 14 meter! Julie spiller venstre kant og viser stor klasse hele kampen. Med høy aggressivitet tvinger hun alene frem corner etter drøyt 15 minutter. Bra! 22 minutter, gjennombruddspasning til Thea(som nok ligger ørlite i offside), hun får gå men skuddet blir reddet av keeper. 28 minutter, fint spill resulterer i skudd fra Alex. Denne gangen over, men veldig bra utført. 38 minutter, ny gjennombruddspasning til Alex med som denne gangen ser ut til å snuble i skuddøyeblikket. Alt i alt er Bærum klart best i 1. omgang selv om Korsvoll har et par halvsjanser.  2. omgang
3:35 et tilbakespill fra Pia til Maria, men kommunikasjonen er ikke helt i orden. Korsvoll utnytter dette og setter ballen i mål. 1-1.
Så blir det en 10 minutters periode hvor spillet bølger litt frem og tilbake. Fra linjen ser det litt ut som vi ikke orker løpe like mye lenger og dermed slipper vi Korsvoll litt inn i kampen igjen. Men så etter viser jentene en god evne til å ”komme seg opp i salen  igjen”. Alex  får med seg ballen mot mål og avslutter via en forsvarspiller i mål 2-1 etter 17:30. 19 minutter, ett supert gjennomspill fra nevnte Julie til Alex, 3-1. 22:40, skudd på mål fra Pernilla. 24:30, Corner til Bærum som ender hos Thea, skuddet skrur over tverrliggeren. 29:15, Korsvoll på en mer sjelden visitt på dette tidspunkt. Skuddet går rett på en godt plassert Maria. 33 minutter, supert gjennomløp av nevne Julie. 35 minutter, bra skudd av Alex i stolpen, men dessverre en av jentenes litt svakere side, det er ingen på returen.. Et par små tilløp på tampen men ingen riktige målsjanser… Alt i alt en hyggelig kamp å følge med gult og sort hjerte.  Masse flott pasningsspill og mye bedre bevegelsesmønstre enn på flere kamper.  Tror Jawad og Abdir var brukbart fornøyd med dere i dag jenter!»