J98 klinket til i Adidas cup med 10-1

 

STORSEIER: Seks scoringer for oss de første 17 min sier vel alt om et hjemmelag som ikke var med på notene i det hele tatt fra start av.

Tirsdag 16.4.13 kl 18:00, Rustad Kunstgress, Abilsø/RIL – Bærum 1-10 (0-6). Seks scoringer for oss de første 17 min sier vel alt om et hjemmelag som ikke var med på notene i det hele tatt fra start av. Vi var over alt og avgjorde kampen tidlig, derfra og ut var det litt mer varierende av oss selv om vi hadde full kontroll på kampen og putter inn ytterligere fire mål. Uansett en fin opptur etter at vi har måttet tåle to smeller mot VIF og ØHIL. 🙂

Her følger Haralds utførlige kamplogg:

«Andre kamp i gruppespillet i Adidas Cup –
Hanna 0-1 på fint skudd fra kant etter 2 min. Deretter Alex med skudd etter pasning fra Thea 0-2 etter 3:30.
Rollene byttet om etter 5:30, nå med Alex som servitør og Thea som eksekutør, 0-3
Her går det unna i lett motvind gitt….

Etter 6:30 har Abilsø første mulighet på en corner….thjaaa..ufarlig

9:30 – ”Tattis” med gjennombruddspasning ti Alex, men denne gangen går ballen utenfor. Men Alex får ny mulighet 1 minutt senere etter fin pasning fra Kamilla, og se da sitter skuddet i nota 0-4

Og nå er Alex varm i trøya, 0-5 på fin fint skudd etter 12 minutter.
Astrid er også frempå med et langskudd, men denne gangen går det utenfor. Men vi aner flere mål..
16:50, Alex banker til igjen, 0-6

Men så jenter, gjeeeesp, herfra og til pause slipper dere Abilsø inn i kampen igjen. Abilsø har et par halv/kvart sjanser.  Eller skal vi si at dere i en periode virker litt vårslappe. Litt mer bevegelse hadde gjort seg….men bevares, 0-6, slettes ikke verst!

2 omgang starter med ny vilje og pågangsmot fra de gule og svarte. Aner vi at Jawad og Abdir har ”strammet” dere opp i pausen?
Etter 2 minutter kommer første sjanse. Frispark fra egen banehalvdel går fra stopper til Thea, flikk til Alex, men denne gangen utenfor.
5 minutter, fin pasning fra Eline til Kamilla, avslutning like utenfor
8:40, Fin bakromspasning til Thea, og dette kan du Thea, kaldt til side for keeper 0-7!
10:15, hyggelig med Eline med igjen etter en stunds fravær. Bærum presser høyt og Eline setter ballen fint i lengste hjørne fra 16 meter´n, 0-8.

13 minutter, Alex fosser gjennom sentralt men avslutter litt tidlig og keeperen til Abilsø redder med fin beinparade i topp håndballklasse.

17:30 Tatjana nok en gang med godt overblikk og fin pasning  med påfølgende godt løp av Carine på kant. Hun følger opp løpet med fint skudd som keeper ikke klarer stoppe, 0-9!

22 minutter, Vilde med dagens forsering med 40 meters løp og fin pasning til Kamilla. Skuddet fra nevnte Kamilla går dessverre i stolpen. Men herlig jenter!

Så blir det avbrudd i spillet når Maria smeller inn i Abilsø´s spiss. Maria må av banen og dermed blir det keeperskifte. Vilde i mål.

Vilde kan ikke klandres når vi slipper inn Abilsø sitt trøstemål etter 30 minutter. Vi skriver den på kontoen for fokus og konsentrasjon på hele laget.

Aner vi at trenerduoen vil ha tosifret. Det blir lagt om til 3 bak og høyt press. Maria har hentet seg inn og får de 5 siste minuttene som spiss. Og jammen blir det kronet med mål nummer 10!

Grattis til jentene, Jawad og Abdir. Vi kommer ikke til å skåre 10 mål i alle kamper, men du verden, det smakte godt og styrker selvtilliten etter et par ”sure” tap.

Med oss i dag hadde vi Sunniva og Tatjana fra ´97 og Kamilla fra ´99. De gjør sine saker bra.  Hyggelig at Mie er med også denne gangen og gir oss moralsk støtte til tross for skade. Men vi håper at hun snart er i den gule og svarte drakten igjen!»