J98 holdt ballen i laget, 4-0 mot Lyn

Jentene viste at vi kan holde ballen i laget, og la motstanderne løpe i mellom, for så å tre nydelige stikkere til Alex som satt takktikktavlefire baller i nota!

1. divisjon J15, ons 29.5.13 kl 18:45, Kringsjå kunstgress:
Lyn-Bærum 0-4 (0-2)

Harald oppsummerer:
De første 2 minuttene av kampen er rotete, med høy intensitet fra Lyn sin side. Men når den første iveren legger seg kommer Bærum ganske raskt til sjanser. Alex legger ned mye jobb i ballvinning og første forsvarer rollen og blir belønnet etter 2:30. Hun gjør alt selv og setter inn 0-1! Bærum har mye ball og Ida pådrar seg høye hurra rop fra benken i det 7. minutt etter et fint raid. Aiai…det var litt flaut Ida! Gamle menn som hoier navnet sitt kan bli litt vel mye! 18 minutter, Bærum har hatt mye bra spill med et par godkjente avslutninger mot mål. … Så etter 22 minutter kommer et fint gjennomspill fra Carine til Alex. Spissen fosser fra alle og setter inn kontrollert 0-2.
30 minutter spilt, nærmere 20 trekk i Bærum laget før Alex smeller til med venstra like utenfor krysset. I siste minutt av 1.omgng kunne det fort blitt mål igjen etter flott spill. Høyt innlegg til Katta som demper flott på brystet, videre ut til Ida som spiller rundt venstre backen og slår et nydelig innlegg foran mål. Katta får 5 hårstrå på ballen, men dessverre ikke i mål. Nydelig spill jenter!
2.omgang Bærum styrer også i 2.omgang. Forsvaret har bra kontroll og spiller seg ut gang på gang. Stort sett er vi flinke til å falle av og støte på de rette tidspunktene. Astrid og Thea har mye ball og er flinke til å løse opp i spillet på midtbanen. Etter 14 minutter er Alex på farten igjen og setter inn 0-3 og beviser at hun kan være kald og beregnende i avslutningsøyeblikket. Fint plassert i lengste hjørne Alex! SÅ har Bærum corner etter 17 minutter og det ender i 2 baller i tverrliggeren i løpet av 10 sekunder  av henholdsvis Alex og Astrid – godt vi ikke lå under på nåværende tidspunkt…
I det 32 minutt kommer 0-4 etter flott gjennomspill fra Thea til Alex, og igjen full kontroll 0-4! Vi kommer vel i dag ikke utenom nevnte Alex som setter alle 4 målene i dag. Det må bli dagens spiller av sånt. Bærum er aldri skikkelig truet og alle spillere ghar mange bra involveringer.   Vet ikke hva Jawad og Abdir avsluttet med i kveld, men det kan jo ikke være så mye kjeft i alle fall… Moro å følge dere videre jenter!